BPF schoonmaak

U heeft een betaalverzoek gekregen van Flanderijn in verband met een betalingsachterstand bij BPF Schoonmaak. Wij begrijpen dat u aan de hand van het betaalverzoek vragen heeft. Daarom vindt u op deze pagina meer informatie. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan altijd contact met ons op.

Lukt het niet om te betalen?

BPF schoonmaak en Flanderijn werken samen  om u  zo goed mogelijk te helpen  als u er een betalingsachterstand is ontstaan.  We begrijpen dat het u niet altijd lukt om een rekening te betalen. Maar voor uw medewerkers is het van belang om bij de pensioengerechtigde leeftijd pensioen te ontvangen. Daarom kijken wij naar de oorzaak van het probleem en zoeken we samen met u naar een passende oplossing.

betalen in termijnen?

We kunnen ons voorstellen dat u moeilijkheden ondervindt om aan uw betalingsverplichtingen te voldoen, wij staan er voor open om een betalingsregeling met u af te spreken. Alleen in uitzonderlijke gevallen lukt dit niet. Dien een verzoek in voor een betalingsregeling, dit kan via onderstaand formulier of tijdens kantoor uren via ons team specialisten op nummer 088-2092460.

Voorstel regeling

U kunt hieronder een voorstel voor een betalingsregeling doen. Regelingen worden alleen in behandeling genomen als het formulier volledig is ingevuld. Samen met onze opdracht­gever beoordelen wij of een regeling mogelijk is en zo ja, of uw voorstel akkoord is.
In Euro's
Uitstellen tot maximaal 04-01-2022
U kunt eventueel een extra bericht achterlaten (max. 2.000 karakters).
* Verplichte velden

Heeft u bericht gekregen dat er wordt overgegaan tot een ontruiming, energieafsluiting, beslaglegging, verkoop of veiling van uw huis?
Neem dan telefonisch contact met ons op via 088 - 209 2444.

Betaal eenvoudig via Ideal

Als het voor u mogelijk is, kunt u uw betaalachterstand ook direct betalen met iDEAL. Wilt u met uw betaling een rechtszaak voorkomen? Neem dan eerst telefonisch contact met ons op.

Betaal online

Onze medewerkers staan voor u klaar 

Lukt het niet om de achterstand te betalen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij proberen dan een oplossing te vinden waarmee u zonder onnodige kosten tot betaling komt. Als u ons belt krijgt u altijd een specialist van Flanderijn aan de telefoon. Deze medewerker zoekt samen met u een oplossing voor de betalingsachterstand.

Contact

Hulp nodig met geldzaken?

Op Geldfit Zakelijk kunt u als ondernemer gratis en vrijblijvend  terecht voor hulp bij uw financiële situatie. Via een online test krijgt u direct inzicht hoe u er met uw bedrijf financieel voor staat. Ook ontvangt u direct een overzicht waar u terecht kunt voor hulp. Denk aan websites met handige tips, online begeleiding of hulp voor ondernemers bij u in de buurt. Zo helpen wij u om uw bedrijf financieel fit te houden.

Ga naar Geldfit Zakelijk

Niet eens met de betalingsachterstand?

Bent u het niet eens met de vordering of de hoogte hiervan? Dan kunt u bezwaar indienen, zorg er voor dat u alle relevante documenten mee stuurt. 

Teken bezwaar aan

Om gebruik te maken van Facebook Messenger, dient u de cookies van Flanderijn te accepteren. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar ons privacy statement.