Heeft u een vraag?

Bel: 088 - 209 2444

WhatsApp: 06 - 13 21 40 21

Alle kantoren zijn ma t/m do 8.30 - 20.00 uur en vrijdag 8.30 - 17.00 uur bereikbaar. Rotterdam is ma t/m do 8.00 - 20.00 uur en vrijdag 8.00 - 17.00 uur bereikbaar. Antwerpen is ma t/m vr 9.00 - 17.00 uur bereikbaar.


Credit checks

Voordat u een nieuwe klant of bestelling accepteert, wil u graag het betalingsrisico inschatten. Actuele en volledige informatie is hierbij essentieel. Zo beperkt u uw financiële risico’s.


Particulieren

Wij kunnen u adviseren over diverse oplossingen om deze risico’s inzichtelijk te maken.
Zo kan er een risicoprofiel worden opgesteld, waarbij u zelf kunt aangeven welke gegevens u gecontroleerd wilt hebben.

Aanvragen 
Het opvragen van de gewenste informatie is eenvoudig en kunt u zelf online vanaf uw computer doen. Voor het benaderen van de online applicatie, beheerd door Focum, dient u eerst een gebruikersnaam en wachtwoord aan te vragen. Voor inloggegevens, tarieven en nadere informatie kunt u contact opnemen met ons via 088 209 2577.


Woningcorporaties

Wilt u weten met wat voor huurder u te maken krijgt? Met de Debiscan kunt u dit van te voren laten uitzoeken. Hoe meer u van uw nieuwe huurder weet, des te beter u de eventuele risico’s kunt inschatten.
 
Speciaal voor woningcorporaties biedt Flanderijn in samenwerking met Buro Vastgoed Onderzoek en Focum een uitgebreid onderzoek aan van aspirant huurders. Hierbij wordt niet alleen de kredietwaardigheid onderzocht maar ook de echtheid van identiteitspapieren.
Door middel van professionele controle van een rijbewijs, identiteitskaart of paspoort wordt identiteitsfraude voorkomen. Dit kan op alle soorten identiteitspapieren worden toegepast uit alle landen ter wereld. Naast de kredietwaardigheid wordt ook het woonverleden van de aspirant huurder onder de loep genomen.

Aanvragen
Het opvragen van de gewenste informatie is eenvoudig en kunt u zelf online vanaf uw computer doen. Voor het benaderen van de online applicatie, dient u eerst een gebruikersnaam en wachtwoord aan te vragen. Voor inloggegevens, tarieven en nadere informatie kunt u contact opnemen met ons via 088 209 2577.


  * De verstrekte gegevens komen uit de database van Focum en/of  Buro Vastgoed Onderzoek en niet uit de database van Flanderijn. Om van de dienstverlening gebruik te maken moet er een afzonderlijke bewerkersovereenkomst met Focum en/of Buro Vastgoed Onderzoek worden afgesloten.