Incasso en preventie

Flanderijn kijkt graag buiten de gebaande paden, om tot een geslaagde incasso te komen. Preventie is een sterk voorbeeld van de Flanderijn aanpak: wij helpen u de juiste maatregelen te nemen om moeilijk te innen vorderingen en incassotrajecten te minimaliseren.

Gewenst betaalgedrag kunnen uw debiteuren leren. Flanderijn kan u helpen de juiste signalen af te geven met een actief debiteurenbeheer. Denk aan bijvoorbeeld het direct aanschrijven indien de betalingstermijn is verlopen en het op een juiste manier aanschrijven voor de kosten. Benut daarvoor als klant gerust onze naam: het geeft uw herinneringen merkbaar meer effect.

Een andere manier om het risico op slecht betalende debiteuren aanzienlijk te verkleinen: Credit checks. Als u van tevoren het betaalgedrag van een debiteur na gaat, kunt u een geïnformeerde beslissing nemen over hoe om te gaan met bijvoorbeeld betalingscondities.

Er zijn nog legio andere mogelijkheden om er preventief voor te zorgen dat uw klanten op tijd betalen. Wij geloven dat voorkomen beter is dan genezen en vertellen u er graag meer over. Laat Flanderijn u daarom terugbellen voor een kennismaking.