Direct naar de content Direct naar de footer

Ontmoet Flanderijn

Flanderijn is van oorsprong een incasso- en gerechtsdeurwaarders­organisatie en bestaat sinds 1948. In de afgelopen jaren heeft Flanderijn zich ontwikkeld tot een full-service organisatie op het gebied van creditmanagement, betalingsbeheer en administratieve ondersteuning.

Ontdek onze diensten

Bij Flanderijn gaan we samen op zoek naar een oplossing

Flanderijn campagne

Opdrachtgevers schakelen Flanderijn in om openstaande vorderingen te incasseren. Ruim 600 Flanderijn collega's zetten zich iedere dag met veel overgave voor opdrachtgevers en hun klanten in.  Ons uitgangspunt is proberen onnodige kosten voor de klant te voorkomen. Want schuld op schuld maakt nog meer schuld. 

Onze opdrachtgevers waarderen onze verantwoorde wijze van incasseren.Dat  betekent klanten oplossingsgericht, respect- en begripvol te woord staan, goede adviezen geven en  klanten met (mogelijk) problematische schulden op weg helpen richting de juiste hulp. Op onze nieuwe campagnepagina 'Tot hier. En nu verder' delen wij graag onze visie met u.

Flanderijn biedt een uitgebreid pakket services

Naast incasso- en gerechtsdeurwaarderstaken ondersteunen wij bedrijven bij hun debiteurenbeheer, geven wij juridisch advies en voeren gerechtelijke procedures. Ook bieden wij services aan op het gebied van  detachering, debiteurenbeheer en trainingen.

Ontdek onze diensten

Ontdek de vestigingen van Flanderijn. 10 vestigingen

Flanderijn kennisbank

Speciaal voor relaties heeft  Flanderijn een uitgebreide kennisbank ingericht waarop uiteenlopende informatie te vinden is uit het werkveld van de incasso- en gerechtsdeurwaardersbranche. 

Bekijk onze kennisbank

Flanderijn kwaliteitssystemen

gecertificeerde kwaliteit

Flanderijn onderscheidt zich met een eigen kwaliteits­managementsysteem dat verder gaat dan de gangbare normen in onze branche. Bekijk het  overzicht van alle door ons behaalde certificeringen. 

Meer over kwaliteit

Wist u dat Flanderijn een uitgebreid pakket diensten aanbiedt voor de advocatuur?

Services voor de advocatuur

Flanderijn biedt ook gespecialiseerde services voor de advocatuur. Denk hierbij aan de betekening van een verzoek­schrift, een dagvaarding of het leggen van (conservatoir) beslag. 

Ontdek onze services  

Uw klant in het buitenland heeft niet betaald? Ontdek de incasso services van Flanderijn

Internationale incasso services

Als u te maken heeft met een klant in het buitenland die niet betaalt, spelen  er verschillende factoren mee. Het zijn met name de verschillen in taal, cultuur en wetgeving die een  incassoproces kunnen belemmeren. Met onze unieke oplossingsgerichte aanpak en internationale ervaring realiseren wij voor onze opdrachtgevers al vele jaren uitstekende incassoresultaten. Benieuwd wat Flanderijn voor u kan  betekenen? 

Meer info

Dienstverlening Flanderijn invordering, Publieke sector

Flanderijn invordering

Flanderijn invordering maakt onderdeel uit van Flanderijn en richt zich met een gespecialiseerd team op de publieke sector. Flanderijn Invordering werkt in opdracht van gemeenten, water­schappen, provincies en bestuurlijke samen­werkings­verbanden in Nederland. Wij vorderen namens deze opdracht­gevers alle lokale belastingen en heffingen in.

Meer over Flanderijn invordering

flanderijn foundation the boost

Flanderijn FOUNDATION

Met de Flanderijn Foundation, die we in 2015 hebben opgericht,  dragen we middels verschillende initiatieven, zoals 'The Boost' bij aan het vergroten we de maatschappelijke zelfredzaamheid en weerbaarheid van jongvolwassenen. In de afgelopen 7 jaar hebben meer dan 200 mensen deelgenomen aan het gratis programma 'The Boost'. En ook voor de komende jaren hebben we grootste plannen. 

Meer over The Flanderijn Foundation

Ontdek onze samenwerkingen op flanderijn

ONTDEK ONZE SAMENWERKINGEN

Flanderijn is als incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie betrokken bij verschillende hulpverleners, gemeenten en maatschappelijke organisaties. Dat is immers van groot belang bij het oplossen van schuldsituaties. Samenwerking kan dan het verschil maken en voorkomt dat schulden verder toenemen. Op onze nieuwe infopagina vindt u uitgebreide informatie over met welke partijen wij samenwerken. 

Meer over onze samenwerkingen