Direct naar de content Direct naar de footer

Huurincasso

Heeft u te maken met een huurder die de huur niet meer betaalt? Dan kunt u Flanderijn inschakelen voor hulp. Flanderijn beschikt over kennis expertise en vele jaren ervaring in huurincasso.

Antwerpen, Flanderijn

Het voorkomen van onnodige kosten

Voor de afdeling huurincasso van een woningcorporatie is het van belang om de huurachterstand zo laag mogelijk te houden. Dit voorkomt problemen en uiteindelijk natuurlijk een ontbinding van de huurovereenkomst en ontruiming van het gehuurde. Bij Flanderijn is het traject zo ingericht dat de focus altijd ligt op minnelijke incasso. Met het voorkomen van onnodige kosten bedienen we zowel onze opdrachtgever als de huurder op een maatschappelijk verantwoorde manier.

Data Driven Incasso

Flanderijn werkt voor veel opdrachtgevers die invloed hebben op het vaste lasten pakket van de Nederlander. Wij hebben met ruim 1,5 miljoen unieke klanten dan ook veel data in huis, waardoor wij gebruik kunnen maken van “data driven incasso”. In het kort, de gegevens die wij hebben van een klant, zorgt voor een op maat gemaakt incassotraject.

Casemanagement

Met casemanagement zorgen we er bij Flanderijn voor dat we de verschillende dossiers die we op één klant hebben bundelen. Onze casemanager zorgt voor een overzicht in de financiële situatie en gaat altijd op zoek naar een duurzame oplossing, waarmee we voorkomen we dat iemand snel terugkeert in een incassoproces.

Ik wil overstappen naar Flanderijn

Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over de voordelen van Flanderijn.

Voordelen Flanderijn

Het incassotraject voor huurincasso

Bekijk hier hoe het verantwoordelijke incassotraject van Flanderijn eruit ziet.

Het incassotraject

Direct aan de slag

Wilt u een incasso starten? Bekijk hoe u eenvoudig een vordering uit handen kan geven.

Incasso starten

Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie? Bekijk de mogelijkheden waarop u contact kunt opnemen met ons.

Contact