Direct naar de content Direct naar de footer

cChecker van Flanderijn

Heeft uw eigen debiteurenbeheer traject niet het gewenste resultaat opgeleverd en heeft u enige twijfel om het dossier aan een incassobureau over te dragen? Flanderijn biedt de oplossing. Maak nu gebruik van de cChecker van Flanderijn als tussenoplossing.  

Waarom cChecker

De wereld ziet er sinds maart heel anders uit. Dingen die we  begin 2020 nog heel gewoon vonden kunnen nu aanvoelen als luxe of verlangen. Maar ook op financieel gebied is er veel veranderd. Een inkomen of de rekening betalen is voor sommige groepen in de samenleving helemaal niet meer zo vanzelfsprekend. Gevolg is een oplopende achterstand, bij klanten én opdrachtgevers. Met cChecker, powered by Flanderijn proberen we er samen uit te komen in deze moeilijke periode.

Welkom bij Flanderijn
de Checker, Flanderijn

Wat is de cChecker?

Wanneer het eigen debiteurenbeheer traject geen effect heeft gehad en de twijfel er is of het verantwoord is om de zaak over te dragen naar het externe incassotraject biedt cChecker de ideale tussenoplossing. Facturen met een maximale ouderdom van 50 dagen kunnen worden overgedragen om zo een extra traject te doorlopen zonder extra kosten voor uw klant. Uit naam van cChecker wordt er opnieuw contact gezocht met de klant en wordt er onderscheid gemaakt tussen de welbekende niet willers en niet kunners. cChecker heeft partnerships met SchuldenLabNL en de Nationale Schuldhulproute. Zo kunnen we voor uw klanten die niet kunnen betalen op zoek naar een duurzame oplossing.

Kenmerken cChecker

  • Segmenteren niet willers en niet kunners 
  • Geen kosten verhoging voor uw klant 
  • Intensief contact om tot een betaling, of betaalafspraak te komen 
  • Uitingen uit naam van cChecker als helpende derde 
  • Standaard flow 
  • Dagelijkse reporting over voortgang op klantniveau 
  • Klanten betalen rechtstreeks op uw rekening 
  • Klanten contactcenter ook buiten kantoortijden bereikbaar
Client control, Flanderijn

cChecker powered by Flanderijn

cChecker is een product van Client Control, een 100% dochteronderneming van Flanderijn. Omdat we ons in een zeer bijzondere tijd begeven, ligt de nadruk bij veel van onze opdrachtgevers nog meer dan gebruikelijk op verantwoord debiteurenbeleid. Met cChecker bieden wij de ideale oplossing. Een extra traject aan de voorkant ter voorkoming van problematische schulden. Met strategische partnerships wordt er alles aan gedaan om zowel de processen bij onze opdrachtgevers te waarborgen als hun klanten te helpen in een crisistijd die niemand aan zag komen.

Direct aan de slag

Wilt u een incasso starten? Bekijk hoe u eenvoudig een vordering uit handen kan geven.

Incasso starten

Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie? Bekijk de mogelijkheden waarop u contact kunt opnemen met ons.

Contact