Direct naar de content Direct naar de footer

Credit Checks

Nieuwe klanten kent u niet. U weet niet of ze hun rekening zullen betalen. Met de juiste informatie vooraf kunt u dit risico aanzienlijk verlagen. Zo voorkomt u wanbetaling.

Verkrijg inzicht in uw klantenbestand

Wij kunnen u adviseren over diverse oplossingen om de risico's op wanbetaling inzichtelijk te maken. Zo kan er een risicoprofiel worden opgesteld, waarbij u zelf kunt aangeven welke gegevens u gecontroleerd wilt hebben. Op deze manier krijgt u snel inzicht in de kredietwaardigheid van uw klanten. Dit vermindert de kans op fraude en zorgt voor optimale klantacceptatie. Het resultaat is dat u de juiste beslissingen neemt waardoor u dit direct terugziet in uw winst.


Nu checken

Meer informatie

Het opvragen van de gewenste informatie is eenvoudig en kunt u zelf online vanaf uw computer doen. Voor het benaderen van de online applicatie, beheerd door Focum, dient u eerst een gebruikersnaam en wachtwoord aan te vragen. Voor inloggegevens, tarieven en nadere informatie kunt u contact opnemen met onze commerciële  binnendienst via telefoonnummer 088 209 2444.

Direct aan de slag

Wilt u een incasso starten? Bekijk hoe u eenvoudig een vordering uit handen kan geven.

Incasso starten

Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie? Bekijk de mogelijkheden waarop u contact kunt opnemen met ons.

Contact