Het jaarverslag van Flanderijn over het jaar 2018 is gepubliceerd. Flanderijn kijkt terug op een mooi en bewogen jaar. In ons digitale jaarverslag vindt u een overzicht van wat er het afgelopen jaar is gebeurd. Ook ziet u de belangrijkste cijfers van Flanderijn.   
>>>Bekijk jaarverslag<<<

Maatwerkoplossingen

Een op maat gesneden aanpak, dat is wat Flanderijn garandeert. Er worden goede afspraken gemaakt over de te nemen stappen en passende communicatie met uw klant. Goed overleg is daarbij essentieel. De incassoprocedure is vaak zo complex dat standaardoplossingen niet volstaan. Toch  kunnen de incassokosten laag worden gehouden voor zowel de opdrachtgever als voor de schuldenaar. Dat doen we door ons goed in de omstandigheden van de schuldenaar te verdiepen en dan de meest effectieve maatregelen te nemen.

WAAROM KIEZEN VOOR FLANDERIJN?

Bij Flanderijn zijn uw dossiers in handen van professionals. Opdrachten zijn in beheer bij een vast team van incassomedewerkers, een teammanager en/of kantoordirecteur verzorgt het relatiebeheer.

Flanderijn heeft een scherp oog voor de ontwikkeling en opleiding van de incassomedewerkers. Dit is belangrijk om u goed te kunnen adviseren gedurende het gehele incasso­traject.

Direct aan de slag

Wilt u een incasso starten? Bekijk hoe u eenvoudig een vordering uit handen kan geven.

Incasso starten
Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie? Bekijk de mogelijkheden waarop u contact kunt opnemen met ons.

Contact