Van 21 tot 24 augustus organiseert de Erasmus Universiteit Rotterdam de Eurekaweek. Ook de Juridische Faculteitsvereniging Rotterdam (JFR) maakt daar onderdeel van uit.

 

Over JFR

In de Eurekaweek verwelkomd JFR ruim honderden nieuwe rechtenstudenten en introduceren hen met de juridische faculteit, de vereniging JFR, academisch studeren en alle andere randzaken. Elk jaar is het weer een succes en Flanderijn draagt daar dit jaar ook aan bij. De JFR is dé studievereniging voor rechtenstudenten aan de Erasmus School of Law. Met ruim 4.600 leden is de JFR een van de grootste juridische studieverenigingen van Nederland. Ze organiseren veel verschillende activiteiten voor hun leden, zoals: symposia met bekende sprekers, (buitenlandse) excursies en het grootste juridische studentencongres van de Benelux: de Meesterweek!

Uitdelen goodiebags

Tijdens de Eurekaweek worden er altijd goodiebags uitgedeeld. Hierin vinden de studenten voornamelijk handige items voor het studeren. Ook Flanderijn heeft een aantal goodies gedoneerd, zoals verschillende items uit onze campagne 'Tot hier. En nu verder'. Daarnaast hebben we ook een flyer gemaakt met de mogelijkheden om te werken als student bij Flanderijn. Middels een QR-code komen de studenten terecht op deze pagina.

Samenwerking Flanderijn en JFR

Flanderijn en JFR hebben al enige tijd een samenwerkingsverband. Zo kwam de podcast commissie van JFR in december langs op ons kantoor in Rotterdam voor de opnames van de 'Recht gebeurd!?' podcast. Hierin gingen ze in gesprek met verschillende collega's over de werkzaamheden die zij uitvoeren binnen Flanderijn. Hier leest u meer over het zoek van de makers van de 'Recht gebeurd!?' podcast.

Benieuwd naar de podcast? Deze kunt u hier beluisteren.

'Recht gebeurd!?' podcast luisteren