Net zoals de voorgaande jaren is Flanderijn dit jaar weer aanwezig op de Credit Expo! Dit succesvolle kennis- en netwerkevent vindt plaats op dinsdag 7 november 2023 in Congrescentrum 1931 ’s-Hertogenbosch.
 

Over de Credit Expo

De Credit Expo is hét jaarlijkse evenement voor de Nederlandse Credit Management. Op deze dag zijn méér dan honderden vakgenoten te vinden die hun kennis en ervaring delen en bezoekers bijpraten over de laatste ontwikkelingen uit de markt. 

Dit jaar is het thema 'duurzaamheid'. Duurzaamheid staat immers bij steeds meer organisaties hoog op de agenda mede vanwege de verplichte duurzaamheidsrapportage (CSRD) die vanaf het boekjaar 2024 geldt voor grote bedrijven. Op lange termijn is duurzaamheid een harde voorwaarde om de continuïteit te kunnen waarborgen. Tijdens de Credit Expo 2023 komen ook een inspirerende praktijkvoorbeelden van duurzame organisaties aan bod!

Terugblik Credit Expo

Vorig jaar stond de stand van Flanderijn geheel in het thema van onze campagne: ´Tot hier. En nu verder´. Met deze campagne vragen we aandacht voor een schuldzorgvrije maatschappij, waarin wij samen met onze opdrachtgevers en maatschappelijke organisaties het voortouw nemen. Middels deze campagne kunnen wij onze maatschappelijke waarde duidelijk overbrengen. In een recent praktijkverhaal van de KBvG vertelt Chris over de veranderende rol van het deurwaardersvak. Deze leest u hier.

In onze campagne hebben we inmiddels 16 praktijkverhalen gepubliceerd.
Benieuwd naar deze verhalen?

Lees inspirerende verhalen

Credit Expo 2023

De Credit Expo 2023 wordt een bijzondere editie! We willen u graag verrassen met een nog mooiere stand, goed gevulde goodiebags en een expertsessie. Benieuwd hoe het er allemaal precies uit gaat zien? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief! 
Binnenkort vertellen we u hier meer over.