Incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie Flanderijn heeft een partnership gesloten met HR-dienstverlener Visma | Raet. Dankzij het HR- en payrollsysteem van Visma | Raet kan Flanderijn een flinke efficiëntieslag realiseren in haar HR-processen. Tegelijkertijd haalt de HR-dienstverlener met Client Control, dochteronderneming van Flanderijn, specialistische kennis in huis op het gebied van debiteurenbeheer en incasso. Dankzij het partnership kunnen beide partijen hun bedrijfsvoering optimaliseren, zodat er nog meer focus komt op hun core business.

Specialistische kennis
De basis voor het partnership is gelegd tijdens de zoektocht van Flanderijn naar een oplossing voor het efficiënter inrichten van alle HR-zaken. Met de software van Visma | Raet kan Flanderijn alle HR-activiteiten digitaliseren vanuit één portaal waardoor er veel tijd wordt bespaard. Daarnaast kunnen medewerkers nu zelf hun HR-zaken regelen, zoals het inzetten van flexibele arbeidsvoorwaarden of het inzien van salarisstroken. Tijdens de gesprekken bleek dat Client Control in de behoefte van Visma | Raet kan voorzien om het debiteurenbeheer uit te besteden. Met de klantgerichte aanpak van Client Control realiseert Visma | Raet een verbetering van de DSO. Voor haar gespecialiseerde aanpak zet Client Control de credit management software van Onguard in.

Tom van Dael, financieel directeur bij Visma | Raet: “We zijn blij dat we Flanderijn vanaf 1 januari 2021 kunnen ondersteunen in de volledige digitalisering van haar HR-processen. Dat uit deze zoektocht een mooie samenwerking is ontstaan tussen twee vooruitstrevende organisaties, is een win-winsituatie voor beide partijen. Ik kijk uit naar een prettige samenwerking waarbij we elkaar optimaal kunnen ondersteunen in de bedrijfsvoering.”

Ron Kiesling, directeur bij Client Control: “Voor Visma | Raet is het belangrijk dat de capaciteit van het debiteurenbeheer meegroeit met de organisatie. Dankzij de flexibiliteit en beschikbaarheid van onze mensen kunnen we dat waarmaken. Na een implementatie van nog geen week, zijn we inmiddels goed op weg om de cashflow van Visma | Raet te verbeteren. Ik vind het erg mooi om te zien dat twee partijen bij elkaar het specialisme hebben gevonden dat ze zochten en vertrouw op een succesvolle samenwerking.”

Ga naar alle nieuws