MT/Sprout is het online platform dat ondernemers inspireert, informeert en bijstaat in hun zakelijke maar ook persoonlijke ontwikkeling.

Dat doen ze o.a. met een dagelijkse nieuwsbrief, een informatieve website en verschillende onderzoeken zoals de MT500, DX300 en de MT1000.

Kortgeleden publiceerde MT/Sprout de onderzoeksresultaten uit hun MT1000 onderzoek 2023. De MT1000 is het meest uitgebreide onderzoek onder zakelijke besluitvormers in Nederland. Het heeft tot doel de kwaliteit en acceptatie van zakelijke dienstverleners te meten door middel van inzichten te verzamelen vanuit verschillende bedrijfssectoren en posities binnen organisaties. Dit onderzoek biedt een duidelijk overzicht van de waardering en reputatie van dienstverleners in diverse zakelijke disciplines, waardoor het een waardevolle bron is voor zakelijke beslissingen en strategische partnerships. Het onderzoek wordt uitgevoerd door het Amsterdam Centre for Business Innovation.

Dit jaar is Flanderijn in het MT1000 onderzoek opnieuw erkend als één van de top zakelijke dienstverleners in de categorie credit management, factoring en incasso. Daar zijn wij als credit management organisatie vanzelfsprekend bijzonder trots op.


Trots op onze Top10 positie

Bijna 1700 beslissers uit het bedrijfsleven beloonden de dienstverlening van Flanderijn met een Top 10 positie. Een bijzondere prestatie welke is te danken aan de inspirerende samenwerking met onze opdrachtgevers en de ruim 600 Flanderijn collega’s die zich iedere dag met succes inzetten om zowel schuldeisers als schuldenaren zo goed mogelijk te helpen.

Bekijk hier het onderzoeksrapport!


Excelleren in Creditmanagement: Een Complete Dienstverlener

Dat we na een uitstekende beoordeling in 2021, 2022 ook dit jaar als één van de top zakelijke dienstverleners uit het MT1000 onderzoek naar voren komen is voor ons een bevestiging dat onze dienstverlening en werkwijze aansluit bij de wensen van onze opdrachtgevers.

Naast incasso- en gerechtsdeurwaarderstaken ondersteunt Flanderijn bedrijven in hun debiteurenbeheer, geven wij juridisch advies en voeren gerechtelijke procedures uit. Daarnaast zijn wij actief in detachering en ondersteunen wij bedrijven met hun klantcontactcenter en administratieve taken.

Ook werkt Flanderijn nauw samen met een aantal gerenommeerde partijen op het gebied van schuldhulpverlening, detachering en online betalingsverkeer.  Wilt u ook kennismaken met de vele services van Flanderijn? Op onze nieuwe infopagina vindt u een handig overzicht.

Bekijk onze services Flanderijn | Ontdek onze incasso-services - Flanderijn