Het team van Flanderijn heeft kortgeleden tijdens een prachtige avond de zomer ingeluid. Na een kort welkomstwoord van directievoorzitter Teunis Nieuwpoort werd de zomer barbecue 2022 officieel geopend en was het tijd om met elkaar te proosten en vakantieplannen te delen. Veel Flanderijn collega’s waren aanwezig en genoten van samenzijn, het lekkere weer en de kunsten van onze barbecue chef.
 

Geslaagd feestje

Kortom, een geslaagd feestje maar ook een mooie gelegenheid om samen met alle Flanderijn collega’s terug te kijken op het eerste halfjaar.

De afgelopen maanden waren een intensieve maar vooral ook interessante periode waarin we binnen Flanderijn een groot aantal nieuwe opdrachtgevers hebben mogen verwelkomen. Daar zijn we erg blij mee! Daarnaast was er vanzelfsprekend ook ruimte voor verschillende trainingen en hebben we als team opnieuw met succes een aantal certificeringen behaald.

De samenwerkingen van Flanderijn met verschillende maatschappelijke organisaties, zoals bijvoorbeeld SchuldenlabNL en de Nederlandse Schuldhulproute hebben ons opnieuw geïnspireerd.

Voor het komende halfjaar gaan we onze samenwerkingen verder intensiveren en hebben we weer een hoop interessante projecten op stapel staan. Dat biedt kansen voor nieuwe collega’s die na de zomer bij ons kunnen starten. Benieuwd? Op Flanderijn.nl hebben we voor u een update geplaatst met alle nieuwe vacatures!

Wij sluiten af met zomerse groet, wensen iedereen een hele fijne zomer en tot gauw!