De nieuwe incassokosten-calculator staat live!

Welk bedrag aan incassokosten mag u rekenen? Een vraag die we van veel nieuwe en bestaande opdrachtgevers te horen krijgen. Daarom heeft Flanderijn een handige tool ontwikkeld om online de wettelijke incassokosten gemakkelijk te kunnen berekenen.

Nieuwe lay-out en extra functionaliteiten

We hebben de afgelopen periode hard gewerkt aan de ontwikkeling en bouw van de nieuwe incassokosten-calculator. Het resultaat mag er zijn!  Onze nieuwe incassokosten calculator heeft een volledig nieuwe lay-out en handige functionaliteiten. Daarnaast is hij zeer gebruiksvriendelijk, sneller en voor mobiel gebruik geoptimaliseerd.


Gemakkelijk uw wettelijke incassokosten berekenen

De Wet Incassokosten (WIK) bepaalt hoeveel incassokosten u mag rekenen bovenop uw vordering. Benieuwd wat het maximumbedrag aan buitengerechtelijke incassokosten is? Bereken het nu online met onze nieuwe incassokosten-calculator. In het veld 'Te vorderen bedrag' ziet u het bedrag dat u moet vermelden in de sommatie. En wilt u de berekening per e-mail ontvangen? Dat kan! Wij sturen u deze graag toe en u ontvangt ook nog een aantal handige incassotips van onze incasso-experts.

Gemakkelijk en snel uw incassokosten berekenen?

Gratis berekenen