Afgelopen maand is er een landelijke overheidscampagne gestart om de bekendheid van Geldfit.nl te promoten. De komende weken zal Geldfit.nl worden gepromoot via tv, radio en social media.

Daarnaast zullen de partners van Geldfit ook aandacht besteden aan deze campagne. Samen met de andere partners probeert Flanderijn mensen met financiële problemen een stap te laten zetten naar passende hulp. Geldfit kan daarbij een goede eerste stap zijn.

Doorverwijzen naar passende hulp?

Onze medewerkers letten in de periode van de landelijke campagne extra op signalen van problematische schulden bij onze klanten. Als er wordt geconcludeerd dat er sprake is van problematische schulden heeft Flanderijn een verwijsboom opgesteld voor de Schuldhulproute. In deze verwijsboom staan de verschillende stappen voor schuldhulp beschreven, via deze verwijsboom komen onze medewerkers uit bij de passende oplossing voor de klant. De Verwijsboom helpt, naast de eigen kennis en ervaring van onze medewerkers, om zowel de situatie van de klant als zijn of haar zelfredzaamheid te checken.

Samen met de andere partners van Geldfit.nl hopen we klanten die te maken krijgen met financiële problemen terug in balans te brengen.