Elke maand deelt Flanderijn updates over de creditmanagement branche.

Wij houden de ontwikkelingen in de markt in de gaten en delen updates over de creditmanagement branche, ontwikkelingen binnen Flanderijn en blogs en nieuwsartikelen. Ook deze maand zetten we voor u het laaste nieuws op een rijtje.

Nieuws in mei

Flanderijn fietst de Elfstedentocht

Op Pinkstermaandag vond de 86ste editie van de Fietselfstedentocht plaats in Bolsward. Al vroeg stonden vijf collega's van Flanderijn, samen met 14.000 andere deelnemers, klaar bij de start.

Over Elfstedentocht

Nieuw in de campagne ´Tot hier. En nu verder.'

De mens het gevoel van vertrouwen kunnen geven, dat neemt Elena vanuit haar vrijwilligerswerk bij Het Klooster Oude Noorden mee naar haar nieuwe baan bij Flanderijn.

Ontmoet Elena

Verhuizing kantoor Flanderijn Maastricht

De samenwerking met mr. Ramona Batta c.s. betekent niet alleen uitbreiding van onze services maar ook een verhuizing van Flanderijn Maastricht.

Lees meer

KBvG jaarcijfers gerechtsdeurwaarders 2022

In het jaarverslag blikt de KBvG terug op de vele initiatieven die zijn genomen en resultaten die zijn behaald door de beroepsgroep van gerechtsdeurwaarders in 2022.

Bekijk jaarcijfers

Fiets naar je Werk Dag 2023

Vele Flanderijn medewerkers gaan al dagelijks op de fiets naar hun werk. Zo dragen we ook bij aan de Klimaatalliantie Duurzame Mobiliteit. Recent vierden we de Fiets naar je Werk Dag! 

Lees meer

Nieuwe service van Flanderijn Gratis online adviesgesprek 

U heeft een vraag op het gebied van incasso of debiteurenbeheer? Op onze website kunt u nu heel eenvoudig een gratis online adviesgesprek met onze incasso-expert plannen.

Gesprek inplannen

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de markt? Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief!