Op dinsdag 8 november was Flanderijn weer aanwezig op de Credit Expo 2022 in ’s-Hertogenbosch.

Dit is het jaarlijkse kennis- en netwerkevent voor de Nederlandse Credit Management Community. Een mooie kans voor ons om bestaande en nieuwe relaties te ontvangen en kennis uit te wisselen over de ontwikkelingen in de creditmanagement markt.

Flanderijn op de Credit Expo

Sinds 2005 wordt de Credit Expo al georganiseerd en deze staat bekend als het grootste en het best bezochte event op het gebied van Credit Management in Nederland. Voor Flanderijn is de Credit Expo een plek waar wij veel huidige en potentiële relaties mogen ontmoeten.

Geheel in thema: ‘Tot hier. En nu verder.’

Dit jaar stond de stand geheel in het thema van onze gloednieuwe campagne: ‘Tot hier. En nu verder.’ Met deze campagne vragen we aandacht voor een schuldzorgvrije maatschappij, waarin wij samen met onze opdrachtgevers het voortouw nemen. Middels deze campagne kunnen wij onze maatschappelijke waarde duidelijk overbrengen. Dit zorgt voor bewustwording en draagvlak voor hetgeen waar wij ons dagelijks hard voor maken. Ook wordt de campagne doorvertaald met o.a. praktijkverhalen.

Benieuwd naar onze campagne 'Tot hier. En nu verder.'?

Over campagne

Expertsessie jongeren met schulden

Ook hadden we een expertsessie verzorgd. Een relevant thema voor de tijd waar we ons nu in bevinden is ‘jongeren met schulden’, en daar was deze sessie volledig aan gewijd. Elise Seip, Universitair docent en onderzoeker Universiteit Leiden, nam de deelnemers mee in de psychologie van jongeren met schulden en vertelde hoe u hiermee kan omgaan als organisatie. Zo heeft ze een aantal technieken behandeld die de kans te vergroten dat jongeren met bel-angst contact opnemen.

Mocht u geen of te weinig gelegenheid hebben gehad om met ons in contact te komen tijdens deze drukke dag, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.