De Credit Expo, die dinsdag 7 november haar deuren opende was ook deze editie weer een groot succes! 

Met meer dan 40 standhouders, een uitgebreid aanbod van boeiende inspiratiesessies en presentaties van verschillende topsprekers heeft de Credit Expo inmiddels een vaste plek veroverd op de agenda van de Nederlandse Credit Management Community.


Geheel in het 75-jarig jubileum thema: Heel Flanderijn trakteert!  

Ook voor Flanderijn is de Credit Expo altijd weer een speciaal moment. Vorig jaar stond onze campagne ‘Tot hier. En nu Verder’ centraal, dit jaar draaide alles om ons 75 jarig jubileum.  Een jubileum dat wij samen met onze opdrachtgevers en relaties op onze feestelijk aangeklede stand hebben gevierd.


Jubileum actie

Ook onze speciale jubileumactie viel in de smaak. Bezoekers aan de Flanderijn stand maakten kans op een unieke themacursus van Robèrt B'academie en op het nieuwe boek van Robert van Beckhoven met maar liefst 119 favoriete feestrecepten, geheel in het teken van de naderende feestdagen.

De winnaar wordt binnenkort bekend gemaakt, maar vanwege de vele leuke reacties hebben we onze jubileumactie nog een paar dagen verlengd. U kunt nog t/m woensdag 15 november meedoen!  Kijk snel op onze jubileumpagina voor alle informatie.

Jubileumpagina


Flanderijn Expertsessie met Angela Weghorst

Ook voor de Expertsessie met spreker Angela Weghorst die Flanderijn speciaal voor de Credit Expo had georganiseerd, was veel belangstelling.  Het thema ‘jongeren met schulden’ is een thema dat niet alleen binnen Flanderijn maar ook bij veel van opdrachtgevers leeft. In een interactieve sessie nam expert Angela de bezoekers mee in de belevingswereld en het gedrag van jongeren en jongvolwassenen uit de Generatie Z. Ook reikte zij verschillende richtlijnen aan over hoe deze generatie het beste kon worden benaderd.

Mocht u niet de gelegenheid hebben gehad onze kennissessie bij te wonen, dan kunt u hier de presentatie van Angela Weghorst downloaden!

Presentatie downloaden
 

Mocht u geen of te weinig gelegenheid hebben gehad om met ons in contact te komen tijdens deze drukke dag, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.