Op 29 en 30 maart 2023 vindt de 16e editie van de Webwinkel Vakdagen plaats.

Dit jaarlijkse e-commerce event is de grootste beurs van de Benelux en wordt gehouden in de Jaarbeurs Utrecht.

Interessante lezingen

Er staan 250 digital commerce professionals op de beurs om hun kennis en expertise te delen. Op allebei de dagen worden inzichtvolle lezingen gegeven. Het volledige programma vindt u hier. Hieronder lichten wij een aantal lezingen uit:

  • Mastercard geeft de lezing ''Online aankopen sneller en veiliger dankzij nieuwe betaalmogelijkheden''. In deze lezing worden aanwezigen meegenomen in hoe de hedendaagse online-consument zo snel en veilig mogelijk hun aankoop kunnen afrekenen, want bij elke extra klik kunnen ze zich nog bedenken. 
  • Bol.com deelt kennis over potentiële klanten gerichter aanspreken in de lezing ''De impact van Retail Media en de kansen die het biedt voor merken en ondernemers''. In een half uur geven zij niet alleen een schets van de belangrijkste trends in Retail Media, maar geven zij ook een inkijkje in de dagelijkse praktijk met de nodige tips en tricks. 
  • Hoe wordt een bedrijf autoriteit in zijn branche? Van SEO en klantgerichtheid tot reviews en social proof. Trustpilot en brandpreventiewinkel.nl delen hun succesformule met de lezing ''De autoriteit worden in je branche met behulp van reviews''.

Ook opdrachtgevers van Flanderijn in de e-commerce branche zullen aanwezig zijn om ontwikkelingen, inzichten en tips te delen. Wij zijn trots om zoveel opdrachtgevers in deze snel groeiende sector te mogen bedienen.

Maak kennis met Flanderijn

Naast incasso- en gerechtsdeurwaarderstaken ondersteunt Flanderijn honderden e-commerce bedrijven in hun debiteurenbeheer, geven wij juridisch advies en voeren gerechtelijke procedures uit. Daarnaast zijn wij actief in detachering en ondersteunen wij bedrijven met hun klantcontactcenter en administratieve taken. Ook voeren wij huisbezoeken uit. Flanderijn werkt daarbij nauw samen met een aantal gerenommeerde partijen op het gebied van schuldhulpverlening, detachering en online betalingsverkeer. Honderden e-commerce bedrijven gingen u voor met het uit handen geven van vorderingen. Daardoor beschikken wij over veel kennis van uw business. Er is zelfs een grote kans dat wij uw klant al kennen van andere zaken. Met alle data die wij in de loop der jaren hebben verzameld in ons datawarehouse, gaan onze incassospecialisten graag voor u aan de slag. 

Wilt u meer weten over onze incasso-services? In onze nieuwe info brochure leest u alles over het optimale incassoproces van Flanderijn.

Ontvang Brochure

Heeft u een specifieke vraag of wilt u weten wat Flanderijn voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.