Direct naar de content Direct naar de footer

Top vacature! Parttime klantenservice Rotterdam

Ben jij op zoek naar een tijdelijke parttime baan op de klantenservice in hartje Rotterdam? En vind je het een uitdaging om anderen te kunnen helpen bij hun aanvraag voor het Noodfonds Energie? Dan is Jenise, recruiter bij Flanderijn op zoek naar jou. Meer weten? Meld je dan nu aan en wij nemen contact met je op!

Ja, ik heb interesse

Nog 10 banen beschikbaar!

Binnenkort gaat het Tijdelijk Noodfonds Energie weer van start. Een prachtig initiatief waarmee huishoudens die getroffen zijn door een hoge energierekening worden ondersteund.  Flanderijn is ook deze keer als partner bij het Noodfonds Energie betrokken. En jij kunt nu als medewerker klantenservice deel uit maken van ons nieuwe team dat wij speciaal voor het Noodfonds Energie hebben samengesteld.

Een tijdelijke baan die ertoe doet!

Start nu en werk tot het begin van de zomer

Het Noodfonds Energie is door het kabinet opgericht om te voorkomen dat huishoudens met een laag inkomen en een hoge energierekening, energieschulden opbouwen. Ook voor de winter 2023/2024 wordt het Noodfonds opnieuw geopend. Het team van Flanderijn zorgt ervoor dat zoveel mogelijk huishoudens hun weg naar het Noodfonds vinden. 

Voor dit nieuwe team in Rotterdam zoeken wij klantenservice medewerkers die  het leuk vinden om  klanten van informatie voorzien en te helpen met hun aanvraag voor het Noodfonds Energie.  Kom jij ons team tijdelijk versterken?

Top vacature klantenservice Noodfonds Energie

 • Parttime klantenservice baan voor 24 of 32 uur

 • Jouw werkdagen kun je in overleg indelen

 • Je komt direct in dienst bij Flanderijn Rotterdam

 • Een tijdelijk contract voor  7 maanden (incl. proeftijd)

 • Een mooi salaris  van € 14,- per uur + veel extra's

 • Een boeiende functie met een maatschappelijke focus

 • Focus op inbound calls  en administratieve afhandeling

 • Je doet werkervaring op bij een Top Werkgever

 • Gemakkelijk bereikbaar vlakbij Metrostation Dijkzigt

 • En  een gezellig team waar iedereen zich snel thuisvoelt

Een mooi salaris van € 14,- per uur* + veel extra's

Een goed pensioen voor later is een prettig vooruitzicht. Bij Flanderijn profiteer je van een bijzonder aantrekkelijke pensioenregeling. De volledige pensioenpremie wordt door ons betaald. Zo bouw je dus pensioen voor later op.  

Als klantenservice medewerker voor het Noodfonds kun je naast een salaris van € 14,- bruto per uur ook nog eens rekenen op een mooie einde contract bonus.  Toch wel mooi meegenomen zo'n extraatje van Flanderijn.

Voor collega's die met het OV of met de auto naar kantoor komen kennen we bij Flanderijn een aantrekkelijke  tegemoetkoming in de reiskosten.  Deze stellen we samen met jou en binnen de wettelijke kaders vast. 

Flanderijn heeft met een aantal verzekeraars een mooie kortingsregeling samengesteld.  Zo profiteer je van extra voordeel op verschillende verzekeringen. Jouw besparing kan oplopen tot wel een paar tientjes per maand. 

Je voelt je snel bij ons thuis

Onboarding Flanderijn

Onboarding

De eerste werkdag is voor iedereen spannend. Bij Flanderijn besteden we daarom veel aandacht aan een uitgebreid onboarding programma.  Doordat wij dit specifiek op jouw nieuwe functie afstemmen voel je je snel bij ons thuis.  

Introductiedag Flanderijn nieuwe collega

Introductiedag

Voor alle nieuwe Flanderijn collega's organiseren we iedere maand een speciale introductiedag. Hier kun je in een informele sfeer kennismaken met collega's, leer je de organisatie kennen en vertellen we je alles over de  wereld van credit management. 

Even bijpraten tijdens een gezonde lunch - Flanderijn 540x360

Samen lunchen

Bij Flanderijn lunchen we graag samen. Op de grotere vestigingen, zoals op het hoofdkantoor in  Rotterdam, hebben we een gezellige kantine waar de lunch vers wordt bereid. Hier lunch je niet alleen gezond maar ook nog eens lekker voordelig. 

Leuke activiteiten

Van de maandelijkse vrijdagmiddagborrel bij Jazzcafé Dizzy, samen met het team naar  de Rotterdamse Dakendagen of een inspirerende deurwaarders inspiratiedag. Bij Flanderijn organiseren we regelmatig leuke activiteiten!

Één van de highlights is toch wel het Flanderijn jaarfeest.  Vanwege het 75 jarig bestaan van Flanderijn was de afgelopen editie een hele bijzondere. Met ruim 500 Flanderijn collega's  aan boord van de 'Blue Rhapsody'. Samen  genieten en feesten, deze keer met een prachtig uitzicht op de Rotterdamse Skyline. 

Pas jij bij ons team?

Voor de functie van klantenservice medewerker voor het Noodfonds Energie zjn wij  op zoek naar enthousiate kandidaten die ons team tijdelijk willen versterken.  Wij hebben een goeie match als je je herkent aan  onderstaande wensen.

 

 • Je beschikt over MBO of HBO opleidings en/of denkniveau
 • Je hebt uitstekende communicatieve  vaardigheden
 • Werkervaring op een klantenservice is een absolute pré
 • Je bent handig met verschillende online systemen
 • Je bent voor minimaal  7 maanden beschikbaar

Jouw sollicitatie zo geregeld!

Solliciteren op de functie van  klantenservice medewerker voor het Noodfonds Energie is heel eenvoudig!  Vul het formulier hieronder in en Jenise, één van de recruiters binnen Flanderijn,  neemt  snel telefonisch contact met je op.  Zie het als een korte kennismaking waarbij je ook gelijk eventuele vragen kunt stellen. Ook krijg je meer informatie over de functie en de werkzaamheden.

Als  jij en wij een match zien nodigen wij je graag  uit voor een (online) kennismakingsgesprek.  Het eventuele tweede gesprek doen we live op locatie.  Je zit dan aan tafel met Mariette, de manager van de afdeling. Soms schuift er ook nog een collega aan en kun je een kijkje op jouw nieuwe afdeling nemen.  Zo kun je alvast de sfeer proeven. Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Interesse? Stuur ons jouw gegevens

* Verplichte velden

* Genoemd uurloon is bruto.