Vier Leeuwen Incasso

Vier Leeuwen Incasso biedt oplossingen op het gebied van credit management.
In al haar dienstverlening streven zij onderscheidend te zijn op het gebied van kennis, flexibiliteit, aandacht en daadkracht.

Kennis
Kennis vormt de basis van de dienstverlening van Vier Leeuwen Incasso. Op basis van kennis zijn zij in staat om onze opdrachtgevers te adviseren aangaande de inrichting van credit management. Een goede inrichting heeft tot resultaat een minimalisatie van het aantal zaken dat ter incasso dient te worden aangeboden. De dossiers die overblijven zijn keihard en daardoor goed te incasseren. Op basis van kennis zijn de medewerkers in staat een debiteur te overtuigen waarom een vordering hard is en wat de gevolgen zijn van niet betalen. Op basis van juridische kennis zijn zij daarom in staat het merendeel van de incassozaken minnelijk (zonder tussenkomst van rechter) te incasseren.

Flexibiliteit
Flexibiliteit heeft betrekking op de mogelijkheden die Vier Leeuwen Incasso biedt in haar oplossingen. Nee verkopen bestaat vrijwel niet, zij zullen enkel mogelijk anders adviseren. Verder probeert Vier Leeuwen Incasso ‘standaard procedures’ zoveel mogelijk te vermijden, zij luisteren naar u als klant en zoeken naar maatwerk oplossingen die naadloos aansluiten op uw wensen.

Aandacht
Aandacht vormt de kruks voor efficiënt credit management en incasso. Aandacht voor uw klanten resulteert in een betere klanttevredenheid en een snellere incassering van uw openstaande vorderingen. Dit geldt zeker op het gebied van debiteurenbeheer, maar net zo goed op het gebied van incasso. Waar voorheen credit management veelal een ondergeschoven kindje was, heeft het vandaag de dag een prominente plek verworven in het management van organisaties. Vier Leeuwen Incasso ondersteunt u in het op een juiste manier aandacht besteden aan klanten die niet betalen.

Daadkracht
Iets dat noodzakelijk is om al het eerder genoemde te gebruiken en om te zetten tot resultaat. Daadkracht naar debiteuren toe door een snelle en slagvaardige opvolging van acties. Daadkracht om datgene te doen waar wij goed in zijn: het incasseren van openstaande geldvorderingen.

Meer informatie over Vier Leeuwen Incasso vindt u op deze website.

Vier Leeuwen Logo