Direct naar de content Direct naar de footer

Coaching

Wilt u nog meer uit uzelf of uw medewerkers halen? Dan is coaching of coaching on the job door een erkende coach een aanrader!

Coaching richt zich op het vergroten van zelfkennis en op individuele ontwikkeling. Een belangrijk onderdeel daarvan is het zichtbaar maken en doorbreken van ingesleten overtuigingen en patronen. Dit gebeurt in een sfeer van wederzijds vertrouwen en respect. Coaching is een inspirerend, soms confronterend, proces maar vrijwel altijd uitermate verhelderend en opbouwend. U verbetert uw communicatie met anderen en hoe u omgaat met feedback. Goed luisteren naar anderen en naar uzelf verhoogt de kwaliteit van uw communicatie en helpt zo uw effectiviteit verbeteren. Onze aanpak is zeer toegankelijk en inspirerend.

Bij coaching on the job wordt, zoals de naam al zegt, coaching gegeven op de werkplek. De coach analyseert de werksituatie en verbindt dit met uw vraag. Na het observeren geeft de coach persoonsgerichte feedback. U leert hierdoor belemmeringen uit de weg te ruimen om zo uw doel te bereiken. Aan het einde van het coachingstraject worden de resultaten geëvalueerd. De voorafgestelde doelen zijn daarbij bepalend.

Per situatie en per individu verschilt het doel van coaching, denk aan:

  • verkrijgen van inzicht;
  • nemen van verantwoordelijkheden;
  • leren (gedrags)patronen te doorbreken;
  • leren verborgen talenten aan te spreken;
  • aanleren of aanscherpen van vaardigheden;
  • krijgen van meer zelfvertrouwen.

 

Wij hebben ervaren en professionele coaches voor het coachen van individuele medewerkers of groepen.

Coaching sluit goed aan bij een door ons verzorgde incasso- of vaardigheidstraining. De training zorgt dan voor een basis en creëert een gemeenschappelijke werkwijze. Een aantal coaching-gesprekken na de training voor degenen die dat nodig hebben, zo nodig on the job zorgt voor maximaal rendement.

Wilt u weten wat onze coaches voor u of uw medewerkers kunnen betekenen? Onze adviseurs helpen u graag verder! Neem contact op met één van onze adviseurs  voor een vrijblijvend gesprek.