Direct naar de content Direct naar de footer

Onze trainers

Flanderijn werkt met een vast netwerk van professionele trainers, elk met een reeks succesvol afgeronde trainingsprogramma's.

Nathan Meeuwsen, Flanderijn

Nathan Meeuwsen

Na mijn studie Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit ben ik sinds 2007 werkzaam bij Flanderijn. Eerst acht jaar als jurist waarbij ik alle juridische procedures van A tot Z heb gevoerd en nu alweer een aantal jaren met veel plezier als trainer. Door mijn ervaringen als jurist vertaal ik theoretische kennis naar de praktijk. Ik maak graag persoonlijk kennis met u bij een van onze trainingen!

Sigrid Schuurman, Flanderijn

Sigrid Schuurman-Janssen

In 1999 ben ik begonnen bij Flanderijn als incassomedewerker. Na mijn afstuderen ben ik overgestapt naar Flanderijn Legal, de juridische afdeling van Flanderijn. Tijdens het inwerken van nieuwe collega’s merkte ik dat ik het overbrengen van kennis heel leuk vind om te doen. Daarom geef ik sinds 2006 juridische trainingen aan medewerkers van Flanderijn en externe partijen. Mijn specialismen zijn huurrecht, hypotheekvorderingen en de executieveiling, minnelijke en gerechtelijk incasso, beslag- en executierecht, schulphulpverlening, WSNP en faillissement.

Kees over de vest, Flanderijn

Kees over de Vest

Ik werk als senior trainer en coach. Na een carrière in de advocatuur heb ik mij de laatste jaren ontwikkeld tot specialist in training en coaching op het gebied van incasso, debiteurenbeheer en communicatie. Zo  zorg ik voor verbinding tussen incasso-creditmanagement en het juridische. Mijn motto is: ook in een professionele context kan leren leuk zijn, en pas als mensen zich veilig en vertrouwd voelen, stellen zij zich open om te leren.

Onze trainers, Flanderijn

Boris van der Hijden

Ik ben opgeleid als arts en heb geruime tijd in de psychiatrie gewerkt. Daarna heb ik als arts en gezondheidscoach bij een bedrijfsgeneeskundige dienst gewerkt. Naast deze en andere werkzaamheden ben ik in 2007 bij Flanderijn trainingen begonnen als trainer. Ik geef de training ‘Nederlandse schrijfvaardigheid’ en een aantal communicatietrainingen. In 2016 heb ik de training ‘Motiverende gespreksvoering voor bewindvoerders’ ontwikkeld en in 2019 heb ik daar de training ‘Psychiatrie en bewindvoering’ aan toegevoegd.