Direct naar de content Direct naar de footer

Meer vaktrainingen

Wij verzorgen naast opleidingen voor gerechtsdeurwaarders, in samenwerking met Pactis vakopleidingen, ook trainingen voor professionals  binnen de creditmanagementbranche. Ontdek alle mogelijkheden op deze infopagina.

Trainingen voor schuldhulpverlening

Voor schuldhulpverleners

Als gecertificeerd schuldhulpverlener wilt u uw kennis vanzelfsprekend op peil houden. Dit kunt u doen door het volgen van op uw werkveld  afgestemde trainingen. Pactis vakopleidingen heeft speciaal voor schuldhulpverleners meerdere eendaagse kennis- en vaardigheidstrainingen ontwikkeld welke geaccrediteerd zijn door KIWA en waarmee u ook de vereiste PE-punten kunt behalen. 

Bekijk de trainingen

Ontdek de trainingen voor incasso medewerkers van Flanderijn trainingen

Voor incassomedewerkers

Van e-learnings, online via een Zoom-sessie, klassikaal of in  een blended vorm; Pactis trainingen biedt verschillende trainingen voor medewerkers binnen de incassobranche. Een veel gevraagde vakopleiding is de introductietraining voor startende debiteurenbeheerders. Wilt u zich verder specialiseren in het debiteurenbeheer? Kies dan voor de vakopleiding 'Disputen'. 

Bekijk de trainingen

Ontdek de trainingen voor bewindvoerders van Flanderijn trainingen

Voor bewindvoerders

De bewindvoerder (WSNP en bescherming) is belast met bijzondere zorg om mensen te beschermen die zelf niet goed beslissingen kunnen nemen. De maatschappelijke betekenis neemt alleen maar toe. Hij/zij heeft een belangrijke rol die een behoorlijke kennis van zaken vergt. Het onderhouden van de vakbekwaamheid is belangrijk. Pactis biedt meerdere eendaagse vakopleidingen aan.

Bekijk de trainingen

Ontdek de trainingen voor debiteurenbeheer van Flanderijn trainingen

Voor debiteurenbeheerders

Aan de debiteurenbeheerder van nu worden hoge eisen gesteld.  Een belangrijke administratieve rol waarbij de focus steeds meer ligt op het terugdringen van de retentie.  Bij Pactis vakopleidingen  heeft u de keuze uit diverse trainingen die gericht zijn op het verbeteren van de communicatieve vaardigheden, zoals de nieuwe training zakelijk en klantgericht schrijven. 

Bekijk de trainingen

Ontdek de trainingen voor Finance Professionals Flanderijn Trainingen

Voor finance professionals

Meer weten over het beslag- en executierecht of  de spelregels als uw klant failliet gaat?  Pactis vakopleidingen heeft verschillende juridische trainingen in haar programma. Deze trainingen zijn zowel online, live of in de blended vorm te volgen. En vindt u niet wat u zoekt? Het team van Pactis heeft op elke leervraag een passend antwoord!  Ontdek alle mogelijkheden op de nieuwe Pactis website.

Bekijk de trainingen

Ontdek de nieuwe trainingen voor curatoren van Flanderijn trainingen

Voor curatoren & mentoren

Pactis vakopleidingen biedt meerdere vaardigheidstrainingen aan die geschikt zijn voor curatoren en mentoren, zoals de training NLP-coaching die is geaccrediteerd door de VeWeVe.  Of kies voor de vakopleiding aansprakelijkheden. Zeker in de huidige tijd waarin curatoren en mentoren met regelmaat aansprakelijk worden gesteld, is dit een veelgevraagde opleiding. 

Bekijk de trainingen

Ontdek de teambuilding trainingen van Pactis

Teams zijn constant in ontwikkeling. Medewerkers werken vaker thuis en op kantoor zien we een veranderende dynamiek ontstaan. Als u met uw organisatie hierop wilt inspelen en een volgende stap wilt maken waarin een succesvolle samenwerking en een effectieve communicatie  centraal staan, kies dan voor de teambuildingprogramma's van Pactis.  De ervaren trainers werken in deze programma's met MindSonar®, een unieke tool waarbij niemand in een hokje wordt gestopt of een kleurenstempel opgedrukt krijgt. Deze methodiek levert uitstekende resultaten op.  Meer weten? Vraag dan een offerte aan via onderstaande button. 

Gratis offerte