Direct naar de content Direct naar de footer

Veelgestelde vragen

Bekijk de antwoorden op de veelgestelde vragen aan Flanderijn Trainingen. Misschien staat het antwoord op uw vraag op deze pagina. Zo niet, neem dan contact met ons op.

Bekijk ons gehele trainingsaanbod en kies een training naar wens. Op de pagina van de training van uw keuze kunt u zich direct inschrijven via de gele knop rechts.

Als wij uw inschrijving in goede orde hebben ontvangen, ontvangt u direct een bevestigingsmail op het door u opgegeven e-mailadres. Heeft u geen bevestigingsmail ontvangen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088-209 25 13 of stuur een e-mail naar trainingen@flanderijn.nl.

Ja, dit is mogelijk. Tot 4 weken voor aanvang van de training is een annulering kosteloos. Annuleert u de training binnen 4 weken voor aanvang van de training, dan zijn hier annuleringskosten aan verbonden.

De factuur ontvangt u nadat de training heeft plaatsgevonden. Dit gebeurt per post. De factuur wordt verzonden naar het door u opgegeven factuuradres.

Na afloop van een training ontvangt u het naslagwerk van de betreffende training.

Na afloop van de training ontvangt u een certificaat als u aan de volledige training hebt deelgenomen.

Bij alle trainingen die een hele dag duren is de lunch inbegrepen.

De trainingen worden op de volgende locaties gegeven: Rotterdam, Amsterdam, Groningen, Apeldoorn en Eindhoven. Bij iedere trainingen op deze website staat aangegeven waar de training wordt gegeven.

Bij de meeste van onze trainingslocaties is er gratis parkeergelegenheid. In Rotterdam is het helaas niet mogelijk om gratis te parkeren.  Wel kunt u in de omliggende straten (betaald) parkeren of gebruik maken van een betaalde parkeergarage. Parkeergarage Museumpark ligt op 500 meter afstand (6 minuten lopen)  van Flanderijn. Komt u liever met het openbaar vervoer? Onze trainingslocatie in Rotterdam bevindt zich op 2 minuten lopen vanaf metrohalte Dijkzigt.

Al onze trainingslocaties zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer. Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.9292ov.nl.

Het aantal deelnemers dat aanwezig is bij een training is afhankelijk van de trainingslocatie en het soort training. Wij hanteren een maximum van 20 deelnemers voor onze juridische trainingen.

Indien u op de hoogte zou willen blijven van onze nieuwe trainingen, laat dan uw e-mailadres achter in de footer onderaan deze pagina bij 'Aanmelden nieuwsbrief'. Wij houden u per e-mail op de hoogte over ons trainingsaanbod. U kunt zich op ieder gewenst moment weer uitschrijven van onze mailingen.

Al onze trainingen kunnen ook incompany gegeven worden en daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om trainingen op maat te maken en af te stemmen op uw wensen. Indien u graag een incompany training of een training op maat wenst, neemt u dan contact met ons op telefoonnummer 088-209 2513 of stuur een e-mail naar trainingen@flanderijn.nl.