Bij Flanderijn krijgen zowel MBO- als Hbo-studenten de unieke kans om ervaring op te doen binnen de creditmanagementbranche.

Een dynamische sector waar je als stagiair kennis kunt maken met verschillende vakgbieden. Onze stageprogramma's zijn veelzijdig en uitdagend, en bieden studenten de mogelijkheid om praktische vaardigheden op te doen die bijdragen aan hun toekomstige carrière. Of je nu aan het begin staat van je professionele reis, of op zoek bent naar verdieping en specialisatie, bij Flanderijn vind je altijd een stage die aansluit bij verschillende studieachtergronden en interesses.


Wat maakt een stage bij Flanderijn zo waardevol?

Flanderijn biedt een stimulerende en ondersteunende werkomgeving, waar stagiairs worden aangemoedigd om initiatief te tonen en verantwoordelijkheid te nemen. Bij ons krijgen stagiairs de kans om daadwerkelijk een bijdrage te leveren.

Bovendien investeert Flanderijn in de groei en ontwikkeling van haar stagiairs. Ervaren professionals bieden begeleiding en feedback, waardoor stagiairs de kans krijgen om zichzelf te verbeteren en te groeien, zowel professioneel als persoonlijk. Daarnaast worden stagiairs aangemoedigd om deel te nemen aan trainingen en workshops, waarmee ze hun kennis kunnen uitbreiden.


Een stage binnen de verschillende sectoren

Een stage bij Flanderijn opent de deuren naar een wereld van mogelijkheden. Of je nu geïnteresseerd bent in juridische zaken, financiën, of klantenservice, Flanderijn biedt stages die aansluiten bij verschillende interessegebieden. Bovendien kan een stage bij Flanderijn een springplank zijn naar een succesvolle carrière binnen de organisatie. Veel voormalige stagiairs hebben na hun stageperiode de kans gekregen om in dienst te treden bij Flanderijn en door te groeien binnen de organisatie.


Ontmoet Jannylu Farell, onze nieuwe marketing stagiaire!

De afdeling Customer Relations is één van de afdelingen binnen Flanderijn waar altijd ruimte is voor enthousiaste, positief ingestelde stagiaires. Jannylu is zo’n stagiair.  Net gestart bij Flanderijn met haar derdejaars stage die geheel in het teken staat van een interessant onderzoek naar jongeren met schulden.  


Kun je jezelf kort even voorstellen?

Mijn naam is Jannylu Farell en ik kom oorspronkelijk uit Curaçao. Ik woon nu al 15 jaar in Nederland, waar ik aanvankelijk naartoe kwam voor mijn studie. Vanwege diverse persoonlijke redenen heeft mijn studie een tijdje stilgelegen, maar nu ben ik weer volop bezig met mijn opleiding. Daarom ben ik nu bij Flanderijn voor deze stage.


Wat voor opleiding doe je precies?

Ik volg een opleiding in commerciële economie in Rotterdam, die is opgedeeld in verschillende specialisaties. Ik heb ervoor gekozen om me te specialiseren in de creatieve richting.


Waarom heb je gekozen voor Flanderijn als stage bedrijf?

Ik ontdekte de vacature op Indeed, en deze sprak me aan vanwege de veelzijdige stage die wordt geboden. Tijdens het sollicitatiegesprek werd al snel duidelijk dat de stage bij Flanderijn goed bij mij zou kunnen passen. Het biedt vrijheid, leerkansen en de mogelijkheid om creativiteit toe te passen en te ontwikkelen. Ook krijg ik alle ruimte om mij te focussen op mijn  onderzoek.


Wat voor onderzoek ga je precies doen binnen Flanderijn?

Flanderijn merkt op dat er een toenemend aantal jongeren met schulden is, vaak als gevolg van het gebruik van 'buy now, pay later'-tools. Mijn onderzoek richt zich dan ook specifiek op jongeren met schulden binnen de E-commerce sector.


Heb je zin in deze stage periode bij ons?

Absoluut! Het team is ontzettend gezellig, en ik voel me hier al echt thuis, geaccepteerd en gewaardeerd binnen het team. Ik kan altijd vragen stellen en niets wordt als dom beschouwd. Ik ben echt blij met mijn lieve collega's. Fleur en Roger nemen echt de tijd voor mij. Zo plannen we regelmatig een overleg en sparren we over de verdere invulling van mijn onderzoek.


Wat hoop je te bereiken/leren door je stage bij Flanderijn?

Mijn voornaamste doel is om mijn stage succesvol af te ronden. Voor mij is dat een waardevol onderzoek wat ook interessant is voor de vele opdrachtgevers van Flanderijn. Ik kijk ernaar uit om veel te leren over marketing in de praktijk. Wellicht kan ik na mijn opleiding terugkeren naar deze organisatie om hier eventueel te werken.


We willen Jannylu graag bedanken voor haar inzet en wensen haar veel succes tijdens haar stage. Ben jij ook geïnteresseerd in een topstage bij Flanderijn. Stuur dan en kort berichtje naar communicatie@flanderijn.nl.