Direct naar de content Direct naar de footer

Onze publicaties

Bekijk op deze pagina al onze gepubliceerde stukken.

Lees ook onze andere publicaties

whitepaper optimalisatie huurincasso

Whitepaper: OPTIMALISATIE HUURINCASSO

Het vinden van een duurzame betaaloplossing hangt in veel situaties af van het moment waarop de verhuurder de regie pakt over de openstaande huur. Wachten tot de huurder zelf komt met een betaaloplossing klinkt sociaal, maar uit de praktijk blijkt dat veel huurders dit lastig vinden. In ons whitepaper zoomen we in op een aantal oplossingen die ondersteunend zijn voor een zakelijk maar ook maatschappelijk verantwoord incassoproces.

Download

Klantcasus Staedion: succesvolle samenwerking

Klantcasus Staedion: SUCCESVOLLE SAMENWERKING

In deze klantcasus hebben we het onder andere over de flinke daling van het aantal ontruimingen bij klanten van Staedion. Rudolp de Groot, manager van de afdeling Creditmanagement binnen Staedion, vertelt over hun verantwoorde creditmanagement- en incassobeleid. Ook wordt er gesproken over het verschil tussen de woningcorporatiebranche en de commerciële branche waar De Groot een achtergrond in heeft. 

Download

Verantwoord incassobeleid

E-BOOK: VERANTWOORD INCASSOBELEID

In ons compacte e-book zoomen we in op de vraag: 'Hoe voorkomt u dat u als schuldeiser in de problemen komt, omdat consumenten niet langer in staat zijn hun rekeningen op tijd te betalen?'. Aan de hand van praktische tips, die uit onderzoeken en ervaringen van de bankencrisis zijn voortgekomen, geven we een beeld van een aanpak die zowel de belangen van uw organisatie als die van uw klanten dient.

Download

klantcasus Alliander succesvolle koppeling

Klantcasus Alliander: Succesvolle koppeling

In deze klantcasus kijken we naar de ervaring van een klant van Flanderijn, Netwerkbedrijf Alliander. Alliander wilde graag een webinterface en gemakkelijk IT-systemenen kunnen koppelen. Erik Keune, Procesconsultant bij Alliander, verteld over de systeemkoppeling tussen Alliander en Flanderijn, de snelle overdracht en hoe uniek hij dit proces vond. Keune blikt terug op ''een feestje''.

Downloadd

Direct aan de slag

Wilt u een incasso starten? Bekijk hoe u eenvoudig een vordering uit handen kan geven.

Incasso starten

Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie? Bekijk de mogelijkheden waarop u contact kunt opnemen met ons.

Contact