Direct naar de content Direct naar de footer

Onze publicaties

Bekijk op deze pagina al onze gepubliceerde stukken.

HET CORONAVIRUS EN BETALINGS­VERPLICHTINGEN NA DE LOCKDOWN

In maart 2020 hebben we onder 175 creditmanagers onderzoek gedaan naar de verwachtingen met betrekking tot het betalingsbedrag van bedrijven en consumenten tijdens de crisis en hen ook gevraagd hoe zij hun debiteurenbeheer en incassobeleid hierop gingen aanpassen. Nu kijken wij een jaar later of de verwachtingen zijn uitgekomen. 

Download

Onderzoeksrapport Corona en betalingsverplichtingen, Flanderijn

FLANDERIJN ONLINE KWARTAALMAGAZINE: FLANDERIJN ONTWIKKELINGEN

Terug van weggeweest: het Flanderijn Online Kwartaalmagazine! Dit keer volledig digitaal. 

Graag praten we u bij over de ontwikkelingen binnen Flanderijn. Wilt u een inkijkje in onze ontwikkelingen? Download dan ons kwartaalmagazine. We zijn erg benieuwd naar jullie reacties over het laten terugkeren van deze glossy.

Download

Kwartaalmagazine, Flanderijn

Klantcasus Visma | Raet

In deze klantcasus zijn we in gesprek met Tom van Dael, Financieel Directeur binnen Visma-Raet. We hebben het onder andere over het bewaken en opvolgen van uitstaande facturen.  Ook wordt er gesproken over het optimaliseren en automatiseren van haar creditmanagement met de software van Onguard. Verder deelt Tom van Dael zijn ervaringen over de samenwerking tussen Visma-Raet en Flanderijn.

Download

Klantcasus Visma RAET, Flanderijn

Lees ook onze andere publicaties

Flanderijn, Van huurachterstand naar duurzame betaaloplossing

Whitepaper: VAN HUURACHTERSTAND NAAR DUURZAME BETAALOPLOSSING.

Het vinden van een duurzame betaaloplossing hangt in veel situaties af van het moment waarop de verhuurder de regie pakt over de openstaande huur. Wachten tot de huurder zelf komt met een betaaloplossing klinkt sociaal, maar uit de praktijk blijkt dat veel huurders dit lastig vinden. In ons whitepaper zoomen we in op een aantal oplossingen die ondersteunend zijn voor een zakelijk maar ook maatschappelijk verantwoord incassoproces.

 

Download

Daling aantal huisontruimingen, Flanderijn

WHITEPAPER: DEBITEURENBELEID. BEREID JE VOOR OP DE STORM!

In ons whitepaper zoomen we in op een aantal basisprincipes voor kostenefficiënt debiteurenbeheer. Aan de hand van praktische tips, die uit onderzoeken en ervaringen van de kredietcrisis zijn voortgekomen, geven we een beeld van een aanpak om je facturen sneller betaald te krijgen waar het belang van persoonlijk contact met je klanten centraal staat.

Download

Casus staedion, daling aantal huisontruimingen, Flanderijn

Klantcasus Staedion: Flinke daling van het aantal huisontruimingen met behulp van Flanderijn

In deze klantcasus hebben we het onder andere over de flinke daling van het aantal ontruimingen bij klanten van Staedion. Ook wordt er gesproken over het verschil tussen de woningcorporatiebranche en de commerciële branche waar De Groot een achtergrond in heeft. 

Download

E-book: Verantwoordelijk beleid in crisistijd, Flanderijn

E-BOOK: VERANTWOORDELIJK BELEID IN CRISISTIJD

In ons compacte e-book zoomen we in op de vraag: 'Hoe voorkom je dat je zelf als schuldeiser in de problemen komt, omdat consumenten niet langer in staat zijn hun rekeningen op tijd te betalen?'. Aan de hand van praktische tips, die uit onderzoeken en ervaringen van de bankencrisis zijn voortgekomen, geven we een beeld van een aanpak die zowel de belangen van jouw organisatie als die van je klanten dient.

 

Download

Onderzoek_coronavirus, betalingsverplichtingen, Flanderijn

Onderzoek: Het coronavirus en betalingsverplichtingen

In April 2020, het begin van de Coronacrisis heeft Flanderijn een onderzoek gedaan onder onze opdrachtgevers. In dit onderzoek stond centraal: 'Hoe gaat u om met betalingsverplichtingen in de onzekere tijden van het coronavirus?'

De data is geanalyseerd en zijn er een aantal conclusies uit voortgekomen. Deze delen we graag met u.

 

Download

Klantcasus Alliander: Succesvolle koppeling Alliander, Flanderijn

Klantcasus Alliander: Succesvolle koppeling Alliander

In deze klantcasus kijken we naar de ervaring van een nieuwe klant van Flanderijn, Netwerkbedrijf alliander. Opmerkelijk is de systeemkoppeling. Die in gezamenlijkheid en razendsnel is ontwikkeld. Procesconsultant Erik Keune vertelt hoe uniek dit proces was: ''Een feestje.''

Download

Direct aan de slag

Wilt u een incasso starten? Bekijk hoe u eenvoudig een vordering uit handen kan geven.

Incasso starten

Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie? Bekijk de mogelijkheden waarop u contact kunt opnemen met ons.

Contact