Als u gedupeerde bent in de toeslagenaffaire, dan verzoeken wij u direct contact met ons op te nemen.

Onze publicaties

Bekijk op deze pagina al onze gepubliceerde stukken.

Klantcasus Visma | Raet

In deze klantcasus zijn we in gesprek met Tom van Dael, Financieel Directeur binnen Visma-Raet. We hebben het onder andere over het bewaken en opvolgen van uitstaande facturen.  Ook wordt er gesproken over het optimaliseren en automatiseren van haar creditmanagement met de software van Onguard. Verder deelt Tom van Dael zijn ervaringen over de samenwerking tussen Visma-Raet en Flanderijn.

Download

Whitepaper: VAN HUURACHTERSTAND NAAR DUURZAME BETAALOPLOSSING.

Het vinden van een duurzame betaaloplossing hangt in veel situaties af van het moment waarop de verhuurder de regie pakt over de openstaande huur. Wachten tot de huurder zelf komt met een betaaloplossing klinkt sociaal, maar uit de praktijk blijkt dat veel huurders het lastig vinden om bij grote betaalachterstanden een oplossing te vinden die haalbaar blijkt. In ons whitepaper zoomen we in op een aantal oplossingen die ondersteunend zijn voor een zakelijk maar ook maatschappelijk verantwoord incassoproces.

Download

Lees ook onze andere publicaties

WHITEPAPER: DEBITEURENBELEID. BEREID JE VOOR OP DE STORM!

In ons whitepaper zoomen we in op een aantal basisprincipes voor kostenefficiënt debiteurenbeheer. Aan de hand van praktische tips, die uit onderzoeken en ervaringen van de kredietcrisis zijn voortgekomen, geven we een beeld van een aanpak om je facturen sneller betaald te krijgen waar het belang van persoonlijk contact met je klanten centraal staat.

 

Download

Klantcasus Staedion: Flinke daling van het aantal huisontruimingen met behulp van Flanderijn

In deze klantcasus hebben we het onder andere over de flinke daling van het aantal ontruimingen bij klanten van Staedion. Ook wordt er gesproken over het verschil tussen de woningcorporatiebranche en de commerciële branche waar De Groot een achtergrond in heeft. 

 

Download

E-BOOK: VERANTWOORDELIJK BELEID IN CRISISTIJD

In ons compacte e-book zoomen we in op de vraag: 'Hoe voorkom je dat je zelf als schuldeiser in de problemen komt, omdat consumenten niet langer in staat zijn hun rekeningen op tijd te betalen?'. Aan de hand van praktische tips, die uit onderzoeken en ervaringen van de bankencrisis zijn voortgekomen, geven we een beeld van een aanpak die zowel de belangen van jouw organisatie als die van je klanten dient.

 

Download

Direct aan de slag

Wilt u een incasso starten? Bekijk hoe u eenvoudig een vordering uit handen kan geven.

Incasso starten
Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie? Bekijk de mogelijkheden waarop u contact kunt opnemen met ons.

Contact