Direct naar de content Direct naar de footer

Momenteel heeft onze telefooncentrale een storing. Wij zijn te bereiken per e-mail en via WhatsApp. Excuses voor het ongemak. Wij werken hard aan een oplossing!

Brochures van Flanderijn

Bent u op zoek naar meer informatie over onze incasso-services? Wij hebben een aantal informatieve brochures voor u samengesteld.

Meer weten over incasso? Download onze brochure Het geoptimaliseerde incassoproces.
MEER WETEN OVER INCASSO?

In onze nieuwe brochure 'Ontdek het geoptimaliseerde incassoproces van Flanderijn'  vertellen wij u alles over de verschillende incassomogelijkheden die u heeft als uw klant niet betaalt.

Ja, stuur mij de brochure

Meer weten over de datagedreven incasso,  download  de brochure
BROCHURE DATAGEDREVEN INCASSEREN (TIP)

Bij Flanderijn beschikken we over data van ruim 1.5 miljoen klanten. Dit is niet alleen uniek in de markt, maar biedt voor u als opdrachtgever ook grote voordelen.  Welke dat zijn leest u in onze nieuwe brochure 'datagedreven incasseren'.

Ja, stuur mij de brochure

Flanderijn info-brochure

Kennismaken met Flanderijn of u wilt meer weten over onze  services? In onze nieuwe brochure 'Uw partner in creditmanagement' stellen wij ons graag aan u voor en krijgt u inzicht in de verschillende stadia van het incassoproces.  

Ja, stuur mij de brochure

EEN INCASSOPROCEDURE VOORKOMEN?

Het Gratis Pré-Incasso pakket van Flanderijn is een goede eerste stap om een incassoprocedure te voorkomen. Hiermee  kunt u nu  zelf aan de slag om uw klant op vriendelijke en juridisch juiste wijze te helpen herinneren dat er nog een factuur open staat. 

Ja, stuur mij de brochure