Direct naar de content Direct naar de footer

Wij ondervinden momenteel een iDEAL-storing. U kunt uw betaling ook overmaken naar rekeningnummer NL74INGB0693560134 met vermelding van uw dossiernummer als betalingskenmerk.

Brochures van Flanderijn

Bent u op zoek naar meer informatie over onze incasso-services? Wij hebben een aantal informatieve brochures voor u samengesteld.

Meer weten over incasso? Download onze brochure Het geoptimaliseerde incassoproces.

MEER WETEN OVER INCASSO?

In onze nieuwe brochure 'Ontdek het geoptimaliseerde incassoproces van Flanderijn'  vertellen wij u alles over de verschillende incassomogelijkheden die u heeft als uw klant niet betaalt.

Ja, stuur mij de brochure

Meer weten over de datagedreven incasso,  download  de brochure

BROCHURE DATAGEDREVEN INCASSEREN 

Bij Flanderijn beschikken we over data van ruim 1.5 miljoen klanten. Dit is niet alleen uniek in de markt, maar biedt voor u als opdrachtgever ook grote voordelen.  Welke dat zijn leest u in onze nieuwe brochure 'datagedreven incasseren'.

Ja, stuur mij de brochure

Meer weten over de informatie brochure van Flanderijn,  download de brochure

Flanderijn info-brochure

Kennismaken met Flanderijn of u wilt meer weten over onze  services? In onze nieuwe brochure 'Uw partner in creditmanagement' stellen wij ons graag aan u voor en krijgt u inzicht in de verschillende stadia van het incassoproces.  

Ja, stuur mij de brochure

Meer weten over de pre-incasso pakket brochure van Flanderijn,  download de brochure

EEN INCASSOPROCEDURE VOORKOMEN?

Het Gratis Pré-Incasso pakket van Flanderijn is een goede eerste stap om een incassoprocedure te voorkomen. Hiermee  kunt u nu  zelf aan de slag om uw klant op vriendelijke en juridisch juiste wijze te helpen herinneren dat er nog een factuur open staat. 

Ja, stuur mij de brochure

Download Flanderijn Trainingen brochure

BROCHURE FLANDERIJN TRAININGEN

Flanderijn Trainingen biedt verschillende trainingen in het kader van de Permanente Educatie voor gerechtsdeurwaarders. Deze worden gegeven door ervaren professionals uit de branche. Ontdek het  in onze nieuwe brochure.

Ja, stuur mij de brochure

BROCHURE GERECHTELIJKE INCASSO

Een gerechtelijke procedure kan een volgende stap zijn als uw klant niet betaalt. In onze nieuwe  brochure 'Gerechtelijke Incasso' leggen we uit hoe een gerechtelijke procedure er bij Flanderijn uitziet en wat dit voor u en uw klant betekent.

Ja, stuur mij de brochure