Direct naar de content Direct naar de footer

Wij ondervinden momenteel een iDEAL-storing. U kunt uw betaling ook overmaken naar rekeningnummer NL74INGB0693560134 met vermelding van uw dossiernummer als betalingskenmerk.

Brancheoplossingen

Een op maat gesneden aanpak, dat is wat Flanderijn garandeert. Er worden goede afspraken gemaakt over de te nemen stappen en passende communicatie met uw klant. Goed overleg is daarbij essentieel. De incassoprocedure is vaak zo complex dat standaardoplossingen niet volstaan. Toch  kunnen de incassokosten laag worden gehouden voor zowel de opdrachtgever als voor de schuldenaar. Dat doen we door ons goed in de omstandigheden van de schuldenaar te verdiepen en dan de meest effectieve maatregelen te nemen.

WAAROM KIEZEN VOOR FLANDERIJN?

Bij Flanderijn zijn uw dossiers in handen van professionals. Opdrachten zijn in beheer bij een vast team van incassomedewerkers, een teammanager en/of kantoordirecteur verzorgt het relatiebeheer.

Flanderijn heeft een scherp oog voor de ontwikkeling en opleiding van de incassomedewerkers. Dit is belangrijk om u goed te kunnen adviseren gedurende het gehele incasso­traject.

services voor de kinderopvang SECTOR

Flanderijn is marktleider op het gebied van incassoservices binnen de kinderopvang. Zowel grotere organisaties binnen de kinderopvang als kleinere zelfstandige kinderdagverblijven maken gebruik van onze incasso-services.  En dat is niet zonder reden. Want naast uitstekende resultaten staat bij Flanderijn  de goede relatie met de ouder(s) altijd centraal.  Zo vinden we in de meeste gevallen een passende betaaloplossing en proberen we extra kosten voor de ouders te voorkomen! 

Ontdek onze services

Direct aan de slag

Wilt u een incasso starten? Bekijk hoe u eenvoudig een vordering uit handen kan geven.

Incasso starten

Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie? Bekijk de mogelijkheden waarop u contact kunt opnemen met ons.

Contact