Bent u gedupeerde van de toeslagenaffaire? Meld dan uw schulden zo snel mogelijk bij de SBN. Meer informatie vindt u op Flanderijn.nl/toeslagen

Betaling uitstellen

Kunt u de betaalachterstand niet binnen de gestelde termijn betalen? Is er geen sprake van een ontruiming, afsluiting van energie, een rechts­zaak of verkoop of veiling van een woning? Doe dan een verzoek om eenmalig de gehele betaalachterstand op een later moment te voldoen. Uitstellen is mogelijk tot maximaal een maand na dagtekening van de brief. Vul daarvoor onderstaande gegevens in.


Formulier: betaling uitstellen .

Vraag een betalingsuitstel aan in 4 stappen*:

Dossier
Betaaldatum
Alles ingevuld?
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Alles ingevuld?
Toelichting
Alles ingevuld?
Alles ingevuld?

Samen met onze opdrachtgever beoordelen wij of een regeling mogelijk is en zo ja, of uw voorstel akkoord is. Daarna nemen wij contact met u op voor een bevestiging.

* Per stap zijn alle velden verplicht

Wat gebeurt daarna?

Als u op verzenden heeft geklikt, wordt uw voorstel bekeken. U ontvangt binnen 3 werkdagen een reactie. Gaat onze opdrachtgever akkoord met uitstel van betaling dan ontvangt u een e-mail met een iDEAL-betaallink.

Ik kan niet betalen

Lukt het u niet om  binnen een maand na dagtekening van de brief te betalen?  Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Naar contact

Om gebruik te maken van Facebook Messenger, dient u de cookies van Flanderijn te accepteren. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar ons privacy statement.