Flanderijn waarschuwt voor misleidende phishing mails die oneigenlijk uit naam van Flanderijn zijn verzonden en waarin consumenten verzocht wordt een openstaande vordering (die niet bestaat) te betalen. Deze valse e-mails zijn niet afkomstig van Flanderijn. U kunt deze e-mails verwijderen. Wij doen er alles aan om dit probleem op te lossen. Onze excuses voor de overlast. 

Betaling uitstellen

Kunt u de schuld niet binnen de gestelde termijn betalen? Is er geen sprake van een ontruiming, afsluiting van energie of een rechts­zaak? Doe dan een verzoek om eenmalig de gehele schuld op een later moment te voldoen. Uitstellen is mogelijk tot maximaal een maand na dagtekening van de brief. Vul daarvoor onderstaande gegevens in.

Flanderijn Invordering
Wilt u een uitstel van betaling aanvragen voor een openstaande schuld van een lokale belasting en/of heffing, zoals bijvoorbeeld de onroerende zaak­belasting, rioolheffing, de verontreinigings­heffing of parkeer­belasting? Gebruik dan dit formulier.

Formulier 'Betaling uitstellen'

Vul het dossiernummer in waarvoor u een uitstel van betaling aanvraagt.
Uitstellen is mogelijk tot maximaal een maand na dagtekening van de brief.
Bij een uitstel van betaling bent u verplicht om de gehele schuld van het dossier in één keer te voldoen.
Upload bestand

* Verplichte velden

Wat gebeurt daarna?

Als u op verzenden heeft geklikt, wordt uw voorstel bekeken. U ontvangt binnen 3 werkdagen een reactie. Gaat onze opdrachtgever akkoord met uitstel van betaling dan ontvangt u een e-mail met een iDEAL-betaallink.

Ik kan niet betalen

Lukt het u niet om  binnen een maand na dagtekening van de brief te betalen?  Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Naar contact