Direct naar de content Direct naar de footer

incasso starten

Uw klant betaalt niet? De incasso-experts van Flanderijn kunnen u helpen. Start nu online een incasso!

Incasso starten

Een incasso starten is bij Flanderijn heel eenvoudig. Stuur uw incasso opdracht online in via onderstaand formulier. Onze specialisten gaan dan direct voor u aan de slag en nemen zo snel mogelijk contact met u op om  uw vordering persoonlijk te bespreken. 

Incasso starten bij Flanderijn

Een incasso starten bij Flanderijn.

Hoe werkt dat? 

Een incasso starten bij Flanderijn  is heel eenvoudig. Nadat u het incasso starten formulier op deze website heeft ingevuld, neemt één van onze incasso-specialisten contact met u op. Zo kunnen eventuele vragen snel worden beantwoord. Ook ontvangt u van ons een email met alle info over de incassoprocedure.  Het starten van een incasso doen we bij Flanderijn kosteloos.

Een incasso starten bij Flanderijn heeft zo z'n voordelen

Binnen 60 dagen resultaat

Onze incasso-experts streven ernaar om het minnelijke incassotraject binnen 60 dagen succesvol voor u af te ronden. In de meeste gevallen slagen wij erin uw vordering succesvol te verhalen. Dit kan zijn een volledige betaling danwel een betalingsregeling. Mocht dit onverhoopt niet lukken dan nemen wij contact met u op om een mogelijk vervolg met u te bespreken. Dit kan bijvoorbeeld een gerechtelijke incassoprocedure zijn.

Volg realtime uw incassodossier

Als opdrachtgever profiteert u bij Flanderijn  van een aantal extra services. Zo ontvangt u kort nadat wij voor u het minnelijke incassoproces hebben gestart een persoonlijke inlogcode waarmee u realtime toegang heeft tot uw incassodossier. Dat is niet alleen erg handig maar geeft u ook 24 uur per dag, inzicht in welke stappen onze incasso-experts voor u hebben gezet.  Aan deze extra service zijn geen kosten verbonden. 

Kosteloos een incasso starten

Het starten van een incasso opdracht is bij Flanderijn kosteloos.  Dit geldt voor het Pré-incasso traject en het minnelijke incassotraject.  De wettelijke incassokosten komen, als wij uw vordering succesvol incasseren, voor rekening van uw klant.  U betaalt in dat geval niets.  Onze incasso-experts  behalen  uitstekende incassoresultaten. Echter betaalt uw klant onverhoopt niet, dan betaalt u slechts een bijdrage, tot een maximum van € 75,- *

* Als er voor uw vordering  externe kosten, zoals een informatie uit de Basisregistratie Personen, Kamer van Koophandel of een externe verhaalsinformatie, worden gemaakt kan als uw klant niet of slechts gedeeltelijk betaalt, uw bijdrage van € 75,- worden vermeerderd met een bijdrage in deze externe kosten (excl.BTW).  Wanneer de opdracht betrekking heeft op het incasseren van betalingsachterstanden voor woon- of bedrijfsruimten wordt er bovenop  de eerder beschreven vergoeding, door Flanderijn een bedrag van  € 150,- excl BTW per dossier in rekening gebracht. 

Start eenvoudig online uw incassotraject

* Verplichte velden