Voor uw en onze veiligheid zijn de balies van onze kantoren gesloten.  Ons kantoor in Tilburg is in ieder geval t/m 6 april volledig gesloten. Lees hier meer over de maatregelen die wij genomen hebben omtrent het coronavirus.

Heeft u een verzoek van ons ontvangen om een schuld te betalen en lukt het u niet om dit binnen de gestelde termijn te doen? Kijk dan op onze website voor de mogelijkheden of neem contact met ons op.

Advocatuur en rechtsbijstandsverzekeringen

Flanderijn is van oorsprong een gerechtsdeurwaarderskantoor. Ambtshandelingen maken nog steeds een groot deel uit van de disciplines die wij beheersen. Zowel landelijk als regionaal opererende advocatenkantoren maken al  jarenlang gebruik van onze specialisatie op verschillende rechtsgebieden. Rechtsbijstandsverzekeraars weten met name de laatste jaren de weg naar Flanderijn steeds vaker te vinden. In 2018 hebben wij 128.761 ambsthandelingen uitgevoerd in Nederland. Op iedere vestiging van Flanderijn bevindt zich een loket specificiek voor advocaten uit de regio. Op de kantoren Amsterdam (NH), Antwerpen (BE), Appingedam (Gr.) en  Rotterdam (ZH) kunt u tevens terecht voor scheepvaartgelieerde (spoed)beslagen. 

Terugbelformulier 'Opdrachtgever'

* Verplichte velden