Direct naar de content Direct naar de footer

Momenteel heeft onze telefooncentrale een storing. Wij zijn te bereiken per e-mail en via WhatsApp. Excuses voor het ongemak. Wij werken hard aan een oplossing!

Debiteurenbeheer outsourcen, wel eens aan gedacht?

In de huidige markt richten steeds meer organisaties zich richten op hun core business: het bedienen van hun klant. Om deze reden brengen deze organisaties dan ook steeds meer secundairen processen, zoals debiteurenbeheer, onder in shared service centers of outsourcen zij het aan derden. 

Wat zijn uw voordelen als Flanderijn dit verzorgt?

Met onze uitgebreide ervaring weten we hoe we een duurzame betaaloplossing voor klanten moeten inrichten. Daar zijn medewerkers in getraind en processen op beproefd. Het doen van de juiste interventie op het juiste moment is een vak apart. Wanneer uw klanten betalingsachterstanden hebben, wordt in eerste instantie geprobeerd om deze te innen zonder bijkomende (incasso)kosten. Hierover worden specifieke doelstellingen afgesproken waarbij we ook het vergelijk maken met de resultaten van uw huidige proces. Natuurlijk maken we hierbij ook gebruik van vaardigheden en producten waarover wij reeds beschikken.

Waarom Flanderijn?

Specialist in debiteurenbeheer
Flanderijn neemt het totale inningsproces voor u uit handen. We zetten de meest geavanceerde techniek in, in combinatie met de juiste professionals. Het resultaat is een verbetering van uw incassoresultaat, cashpositie én de klanttevredenheid.

Klantgerichte aanpak
We hechten veel waarde aan een goede klantrelatie. Debiteurenbeheer is mensenwerk. Onze werktijden zijn flexibel en onze native speakers in meerdere talen zorgen ervoor dat we uw debiteuren in hun eigen taal te woord kunnen staan.

Flexibel inzetbaar
Met Flanderijn beschikt u altijd over medewerkers met de juiste expertise, terwijl u zelf geen personeel in hoeft te huren. Omdat u alleen voor de daadwerkelijk gemaakte uren betaalt, bespaart u bovendien eenvoudig op de kosten.

Slimme systemen
Flanderijn maakt gebruik van de ‘best of breed’ systemen binnen credit management, van (e-)factuur tot incasso. Integratie van deze systemen maakt alle acties meetbaar en toetsbaar, met betere, snellere en goedkopere prestaties als resultaat.

Debiteurenbeheer

Flanderijn neemt uw debiteurenadministratie graag uit handen. Volledig of gedeeltelijk, structureel of tijdelijk, bij u op locatie of bij ons: vrijwel alles is mogelijk. Het proces kan starten met: klant acceptatie, reconciliatie van betalingen en verwerken van storneringen, ontstaan van openstaande posten of het verwerken van openstaande posten na vervaldatum.

Wij zijn zeer flexibel en kunnen snel schakelen. Onze werktijden zijn ruim en native speakers in elf talen zorgen ervoor dat we uw debiteuren zelfs in hun eigen taal te woord kunnen staan. Zo bieden we altijd een oplossing die past bij uw organisatie en behoeften. Door middel van een op maat gemaakt dashboard kunt u het proces 24 uur per dag realtime volgen. Door het debiteurenbeheer uit te besteden, is het mogelijk om prestaties op het gebied van facturatie, dispuutmanagement en het incasseren van uitstaande vorderingen aanzienlijk te verbeteren. Ondertussen kunt u zich richten op de corebusiness van uw bedrijf: het bedienen van uw klant.

Voordelen van debiteurenbeheer door Flanderijn:

  • Specialistische kennis
  • Compliant met uw kredietverzekering
  • U houdt zich weer bezig met uw core business
  • Flexibiliteit en snelheid
  • Alle tijdzones beschikbaar
  • Native speakers in meerdere talen
  • Altijd realtime inzicht in het proces
  • Tijdsbesparing
  • Snel aan de slag
  • Betere prestaties

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn helder en zullen nooit een verrassing zijn voor u. Wij spreken vooraf een tarief af voor onze werkzaamheden, dat kan zijn per factuur, per klant of een vast bedrag per maand. Bent u benieuwd naar de kosten die er bij het uitbesteden van het debiteurenbeheer komen kijken? Vraag hier een offerte aan.

Vraag offerte aan

Direct aan de slag

Wilt u een incasso starten? Bekijk hoe u eenvoudig een vordering uit handen kan geven.

Incasso starten

Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie? Bekijk de mogelijkheden waarop u contact kunt opnemen met ons.

Contact