Direct naar de content Direct naar de footer

Wij ondervinden momenteel een iDEAL-storing. U kunt uw betaling ook overmaken naar rekeningnummer NL74INGB0693560134 met vermelding van uw dossiernummer als betalingskenmerk.

Debiteurenbeheer

Uw debiteurenproces uitbesteden of tijdelijke ondersteuning van uw financiële afdeling nodig?Kies voor de experts van Flanderijn Servicing.

Ontdek onze services

DEBITEURENBEHEER van  Flanderijn Servicing

Flanderijn Servicing is dé expert op het gebied van debiteurenbeheer, facturatie en detachering van financials. Onze specialisten nemen uw debiteurenadministratie graag uit handen. Volledig of gedeeltelijk, structureel of tijdelijk, bij u op locatie of bij ons. Wij bieden de perfecte oplossing voor iedere ondernemer! 

Optimalisatie van uw debiteurenproces | Flanderijn Servicing

Optimaal debiteurenbeheer

Optimaal debiteurenbeheer vraagt zeker in de huidige tijd extra focus. Denk daarbij aan het juist administreren, het tijdig versturen van betalingsherinneringen, debiteurencalls en de afhandeling van dispuut management.  De specialisten van Flanderijn Servicing kunnen uw debiteurenproces op verschillende manieren ondersteunen. Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen doen? Bekijk dan onze nieuwe info pagina. 

Debiteurenbeheer

Snel ondersteuning nodig op uw financiele afdeling? | Flanderijn Servicing

U ZOEKT EEN FINANCE PROFESSIONAL?

Ook voor recruitment of detachering van financials bent u bij Flanderijn Servicing aan het juiste adres. Heeft u direct een financial professional nodig? Onze experts hebben uitgebreide ervaring op het gebied van werving & selectie en detachering. Structureel of tijdelijk inzetbaar. Wij vullen meer dan 80% van alle opdrachten succesvol in. Ontdek alle mogelijkheden en onze concurrerende voorwaarden.

Detachering

One stop shopping

Kiezen voor Flanderijn Servicing betekent 'One Stop Shopping'. Zo hoeft u als uw opdrachtgever onverhoopt toch niet betaalt, uw vorderingen niet over te dragen aan een nieuwe partij. Doordat Flanderijn naast services op het gebied van debiteurenbeheer ook incassoservices verzorgd, bespaart u tijd en extra kosten.  

Naast incasso- en gerechtsdeurwaarderstaken  geven wij juridisch advies en voeren gerechtelijke procedures. Ook bieden wij services aan op het gebied van  detachering  en verzorgen wij trainingen op het gebied van credit management.  Meer weten?  Op onze nieuwe infopagina vindt u een compact overzicht van onze services. 

Nieuwe website Flanderijnservicing.nl live!

Nu live! De nieuwe website van Flanderijn Servicing

Flanderijn Servicing is een enthousiaste club professionals met een passie voor uw klanten en het debiteurenproces en een unieke propositie met interessante voordelen voor onze opdrachtgevers. 

Welke dat zijn leest u op onze nieuwe website Flanderijnservicing.nl.   Maar dat niet alleen. Ook stellen wij op onze site ons team aan u voor, vertellen wij u meer over onze detacheringstak en kunt u heel eenvoudig online een gratis adviesegesprek inplannen.  

Flanderijnservicing.nl