Direct naar de content Direct naar de footer

Momenteel heeft onze telefooncentrale een storing. Wij zijn te bereiken per e-mail en via WhatsApp. Excuses voor het ongemak. Wij werken hard aan een oplossing!

Betaling in termijnen

Lukt het niet om de betaalachterstand in één keer te betalen? Vraag dan in enkele stappen een betalingsregeling aan. Bij een betalingsregeling maakt u afspraken over het in delen betalen van uw betaalachterstand. In een betalingsregeling wordt onder andere afgesproken in hoeveel termijnen u betaalt en welk bedrag.

> Click here for English. 

Heeft u bericht gekregen dat er wordt overgegaan tot een ontruiming, energieafsluiting, beslaglegging, verkoop of veiling van uw huis?
Neem dan telefonisch contact met ons op via 088 - 209 2444.

Voorstel regeling

U kunt hieronder een voorstel voor een betalingsregeling doen. Regelingen worden alleen in behandeling genomen als het formulier volledig is ingevuld. Samen met onze opdracht­gever beoordelen wij of een regeling mogelijk is en zo ja, of uw voorstel akkoord is.
In Euro's
Uitstellen tot maximaal 27-04-2023
U kunt eventueel een extra bericht achterlaten (max. 2.000 karakters).
* Verplichte velden

Wat gebeurt daarna?

Als u op verzenden heeft geklikt, wordt uw voorstel bekeken. Samen met onze opdrachtgever beoordelen wij uw voorstel en besluiten wij of dit akkoord is. U ontvangt binnen 3 werkdagen na uw voorstel een reactie.

Liever per post?

Hieronder kunt u het inkomsten- en uitgavenformulier downloaden. Dit formulier gebruikt u voor het voorstellen van een regeling. Download het formulier, vul het in en stuur het per post naar ons toe. Vergeet niet om bewijzen van uw inkomsten en uitgaven toe te voegen. Dit mag bijvoorbeeld  een bankafschrift zijn met uw (en uw partners) salaris/uitkering, toeslagen, woonlasten, etc. U ontvangt binnen 3 werkdagen een reactie.

Download formulier


Stuur het ingevulde formulier (zonder postzegel) naar:

Flanderijn
Antwoordnummer 802
3000 VB Rotterdam

Om gebruik te maken van Facebook Messenger, dient u de cookies van Flanderijn te accepteren. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar ons privacy statement.