Direct naar de content Direct naar de footer

Betaling in termijnen

Lukt het niet om de betaalachterstand in één keer te betalen? Vraag dan in enkele stappen een betalingsregeling aan. Bij een betalingsregeling maakt u afspraken over het in delen betalen van uw betaalachterstand. In een betalingsregeling wordt onder andere afgesproken in hoeveel termijnen u betaalt en welk bedrag.

> Click here for English. 

Heeft u bericht gekregen dat er wordt overgegaan tot een ontruiming, energieafsluiting, beslaglegging, verkoop of veiling van uw huis?
Neem dan telefonisch contact met ons op via 088 - 209 2444.

Voorstel regeling

U kunt hieronder een voorstel voor een betalingsregeling doen. Samen met onze opdrachtgever beoordelen wij of een regeling mogelijk is.

In Euro's
Uitstellen tot maximaal 13-07-2024
U kunt eventueel een extra bericht achterlaten (max. 2.000 karakters).
* Verplichte velden

Wat gebeurt daarna?

Als u op verzenden heeft geklikt, wordt uw voorstel bekeken. Samen met onze opdrachtgever beoordelen wij uw voorstel en besluiten wij of dit akkoord is. U ontvangt binnen 3 werkdagen na uw voorstel een reactie.

Liever per post?

Hieronder kunt u het inkomsten- en uitgavenformulier downloaden. Dit formulier gebruikt u voor het voorstellen van een regeling. Download het formulier, vul het in en stuur het per post naar ons toe. Vergeet niet om bewijzen van uw inkomsten en uitgaven toe te voegen. Dit mag bijvoorbeeld  een bankafschrift zijn met uw (en uw partners) salaris/uitkering, toeslagen, woonlasten, etc. U ontvangt binnen 3 werkdagen een reactie.

Download formulier


Stuur het ingevulde formulier (zonder postzegel) naar:

Flanderijn
Antwoordnummer 802
3000 VB Rotterdam

Neem direct contact met ons op via WhatsApp. We kunnen u beter helpen als u direct het dossiernummer in uw bericht zet.

Start WhatsApp gesprek