Direct naar de content Direct naar de footer

Samenwerkingsverbanden

Flanderijn doet méér dan alleen diensten leveren op het gebied van incasso en gerechtsdeurwaarders. Wij bundelen onze krachten met partijen die in de top van de creditmanagementmarkt opereren, zodat we ú zo efficiënt mogelijk werk uit handen nemen.

Client Control

Client Control kan het totale inningsproces voor u uit handen nemen dat vaak start met het digitaal versturen van de factuur. Met Client Control beschikt u altijd over medewerkers met de juiste expertise en focus, terwijl u zelf geen personeel in hoeft te huren.

 

Career Control

Career Control is dé intermediair voor banen in het creditmanagement. Naast interim-, detachering- en werving– en selectiediensten, verzorgt Career Control eveneens uitgebreide outplacement­trajecten en bemiddeling voor interim medewerkers.

Lees meer

Onguard

Onguard is de afgelopen ruim 25 jaar uitgegroeid van een specialist in credit management software naar een marktleider in innovatieve oplossingen op het gebied van order to cash.Lees meer

Mercury

Mercury is een Nederlandse kredietverzekeraar op de Europese markt.  Dankzij de samenwerking met Flanderijn krijgen klanten van Mercury een effectievere incasso van hun debiteuren en daarmee een beter profiel van risicoacceptatie.

Lees meer

CCN

Claims Corporate Network (CCN) is een zogeheten third party administration-bedrijf (TPA) dat zich bezighoudt met de afhandeling van schadeclaims voor onder meer verzekeraars, leasemaatschappijen en wagenparkbeheerders.

Lees meer