Direct naar de content Direct naar de footer

Welkom bij Flanderijn Trainingen

Het trainingsinstituut binnen de creditmanagementbranche.

Ontdek onze trainingen

Regelmatig nieuwe trainingen online!

Bent u actief op het gebied van debiteurenbewaking, incasso of creditmanagement en op zoek naar de juiste partner op het gebied van educatie? Kies dan voor Flanderijn Trainingen ! Wij zijn het trainingsinstituut binnen de creditmanagementbranche en bieden een uitgebreid trainingsaanbod.

Ontdek onze trainingen bij Flanderijn

ONTDEK ONZE trainingen

Bij Flanderijn Trainingen vindt u een breed aanbod opleidingen en trainingen op het gebied van incasso en debiteurenbeheer.  Zo bieden wij verschillende trainingen in het kader van de Permanente Educatie voor gerechtsdeurwaarders, speciale trainingen op het gebied van huurincasso en verschillende vaardigheidstrainingen. Deze worden  gegeven door  ervaren professionals uit de branche. 

Ontdek onze trainingen

Waarom kiest u voor Flanderijn Trainingen?

Klassikaal trainen

Wij geven onze trainingen bij voorkeur klassikaal. Het is onze ervaring dat deze vorm voor cursisten verschillende voordelen oplevert.  Terwijl veel aanbieders online trainingen geven, stellen face to face interactie en samenwerking  cursisten veel beter in staat om nieuwe kennis op te nemen en vaardigheden te ontwikkelen. Ook zien we dat er tijdens een klassikale training meer ruimte ontstaat voor verdieping, iets dat door deelnemers als positief wordt ervaren.

Blended learning

Een training bij Flanderijn is samengesteld uit een aantal leervormen. Wij noemen dit 'Blended Learning'. Mensen leren immers op verschillende manieren. Daarom hanteren wij verschillende interactieve methodieken zoals het werken met praktijkdosiers, casussen en video. Zo bieden we binnen ons lesmateriaal een ideale mix van leervormen die maximaal is afgestemd op de deelnemers. Het fijne is dat het leerpad deels in samenspraak met de deelnemers kan worden samengesteld. 

trainers uit het werkveld

Het team van Flanderijn Trainingen bestaat uit ervaren trainers die jarenlang actief zijn binnen de creditmanagementbranche. Onze trainers beschikken veelal over een juridische achtergrond  en zijn uitstekend in staat om de theoretische kennis door te vertalen naar de praktijk. Specialisaties op het gebied van bijvoorbeeld huurrecht, incasso, executierecht en WNSP dragen bij aan de gewenste verdieping. Zij zijn in staat een  leeromgeving te creëren waarin iedere deelnemer tot zijn recht komt.

Trainer Sigrid Schuurman van Flanderijn

Even voorstellen: Sigrid Schuurman-Janssen

Sigrid is één van de gezichten achter Flanderijn Trainingen. Ooit gestart als incassomedewerker en na het afstuderen overgestapt naar Flanderijn Legal, de juridische afdeling van Flanderijn.  "Het overbrengen van kennis is echt mijn ding! Ik begon dat steeds leuker te vinden. Daarom geef ik sinds 2006 juridische trainingen voor Flanderijn Trainingen. Dat doen we voor collega gerechtsdeurwaarders, maar ook voor deelnemers uit de bancaire wereld, het MKB-grootbedrijf en de creditmanagement branche."

Connect op LinkedIn

Benieuwd met welke professionals wij o.a. trainen?

Ons klantenbestand bestaat uit MKB-(groot)ondernemingen, banken en gerechtsdeurwaarders. Wij hielpen de afgelopen jaren een groot aantal relaties met opleidingsvraagstukken waaronder: 

Ook Achmea kiest voor Flanderijn trainingen
Woonbron logo

Kies voor de voordelen van onze incompany trainingen

Incompany Trainingen door Flanderijn

Steeds meer organisaties kiezen voor de voordelen van een incompany training. Iedere organisatie is immers uniek en heeft specifieke wensen op het gebied trainingen en opleidingen.

Flanderijn Trainingen verzorgt al vele jaren incompany trainingen op  het gebied van debiteurenbeheer, incasso of teambuilding.  Onze trainers zijn ervaren in het ontwikkelen van trainingen op maat binnen verschillende sectoren. Op onze nieuwe infopagina vertellen wij u meer over de mogelijkheden en ontdek welke voordelen een incompany training nog meer biedt. 

Info incompany trainingen

Samenwerking met Pactis vakopleidingen

Pactis

Flanderijn Trainingen is een aantal jaren geleden een strategische alliantie aangegaan met Pactis Vakopleidingen. Zo hebben wij voor onze relaties het trainingsaanbod verder kunnen verbreden. Het team van Pactis Vakopleidingen biedt opleidingen, training en coaching aan op het gebied van het recht, finance en NLP.  Het aanbod is afgestemd op beroepsgroepen als:  mentoren, incassomedewerkers, curatoren, schuldhulpverleners, bewindvoerders, paralegals en juridisch medewerkers. 

Bekijk  trainingen van Pactis 

Alstublieft! Veelgestelde vragen over onze trainingen

Wilt u zich inschrijven voor een deurwaarderstraining? Klik dan hier voor een training naar wens. Op de pagina van de training van uw keuze kunt u zich direct inschrijven via de gele knop rechts. Wilt u zich voor een enkele medewerker inschrijven voor een juridische of vaardigheidstraining? Dan verwijzen u naar Pactis Vakopleidingen. Heeft u met uw hele afdeling interesse in een incompany of maatwerktraining. Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend voor persoonlijk advies over juridische en vaardigheidstrainingen.

Als wij uw inschrijving in goede orde hebben ontvangen, ontvangt u een bevestigingsmail op het door u opgegeven e-mailadres. Heeft u geen bevestigingsmail ontvangen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088-209 25 13 of stuur een e-mail naar trainingen@flanderijn.nl.

Ja, dit is mogelijk. Tot 4 weken voor aanvang van de training is een annulering kosteloos. Annuleert u de training binnen 4 weken voor aanvang van de training, dan zijn hier annuleringskosten aan verbonden.

Al onze trainingen kunnen ook incompany gegeven worden en daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om trainingen op maat te maken en af te stemmen op uw wensen. Meer informatie? Lees het hier. Indien u graag een incompany training of een training op maat wenst, neemt u dan contact met ons op telefoonnummer 088-209 2513 of stuur een e-mail naar trainingen@flanderijn.nl.