Direct naar de content Direct naar de footer

Trainingen

Alles over kennis en ontwikkeling.

Leergang Verantwoordelijk Incasseren

Hoe incasseert u openstaande facturen bij uw klant? Dreigt u met boetes en andere kosten? Of vraagt u wat er aan de hand is en hoe het probleem opgelost kan worden? Steeds vaker vraagt de maatschappij vraagt om duurzame oplossingen die recht doen aan alle partijen. Flanderijn biedt een leergang waarbij we u alle fijne kneepjes van het vak leren waarmee u uw facturen sneller betaald krijgt en zodat uw medewerkers meer plezier krijgen in hun werk.

Bekijk leergang

Daarom kiest u voor een training bij Flanderijn:

  • Wij trainen praktijkgericht met dossiers, casussen en beeldmateriaal. Hierdoor behaalt u een maximaal resultaat!
  • Onze lesstof wordt aangeboden op verschillende manieren zodat iedere deelnemer het direct begrijpt en onthoudt.
  • We zijn een onderdeel van Flanderijn incasso en gerechtsdeurwaarders, hierdoor kunnen we erg praktijkgericht trainen.

Houdt u zich bezig met debiteurenbewaking, incasso of creditmanagement? Vindt u opleiding en ontwikkeling belangrijk? Kies dan voor onze trainingen! Flanderijn Trainingen is gespecialiseerd in incassotrainingen die zich richten op alle aspecten van dit vakgebied en meer. In onze trainingen neemt u op een snelle en effectieve manier kennis van onze uitgebreide ervaring in de incassopraktijk. Een bewezen combinatie van theorie en praktijk zorgt voor professionele groei daarmee betere resultaten voor uw organisatie! 

Vraag en antwoord

Bekijk ons gehele trainingsaanbod en kies een training naar wens. Op de pagina van de training van uw keuze kunt u zich direct inschrijven via de gele knop rechts.

Als wij uw inschrijving in goede orde hebben ontvangen, ontvangt u direct een bevestigingsmail op het door u opgegeven e-mailadres. Heeft u geen bevestigingsmail ontvangen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088-209 25 13 of stuur een e-mail naar trainingen@flanderijn.nl.

Ja, dit is mogelijk. Tot 4 weken voor aanvang van de training is een annulering kosteloos. Annuleert u de training binnen 4 weken voor aanvang van de training, dan zijn hier annuleringskosten aan verbonden.

Bij alle trainingen die een hele dag duren is de lunch inbegrepen.

De trainingen worden op de volgende locaties gegeven: Rotterdam, Amsterdam, Groningen, Apeldoorn en Eindhoven. Bij iedere trainingen op deze website staat aangegeven waar de training wordt gegeven.

Bij de meeste van onze trainingslocaties is er gratis parkeergelegenheid. In Rotterdam is het helaas niet mogelijk om gratis te parkeren.  Wel kunt u in de omliggende straten (betaald) parkeren of gebruik maken van een betaalde parkeergarage. Parkeergarage Museumpark ligt op 500 meter afstand (6 minuten lopen)  van Flanderijn. Komt u liever met het openbaar vervoer? Onze trainingslocatie in Rotterdam bevindt zich op 2 minuten lopen vanaf metrohalte Dijkzigt.

Al onze trainingslocaties zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer. Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.9292ov.nl.

Het aantal deelnemers dat aanwezig is bij een training is afhankelijk van de trainingslocatie en het soort training. Wij hanteren een maximum van 20 deelnemers voor onze juridische trainingen.

Indien u op de hoogte zou willen blijven van onze nieuwe trainingen, laat dan uw e-mailadres achter in de footer onderaan deze pagina bij 'Aanmelden nieuwsbrief'. Wij houden u per e-mail op de hoogte over ons trainingsaanbod. U kunt zich op ieder gewenst moment weer uitschrijven van onze mailingen.

Al onze trainingen kunnen ook incompany gegeven worden en daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om trainingen op maat te maken en af te stemmen op uw wensen. Indien u graag een incompany training of een training op maat wenst, neemt u dan contact met ons op telefoonnummer 088-209 2513 of stuur een e-mail naar trainingen@flanderijn.nl.