Direct naar de content Direct naar de footer

Pré-Incasso van Flanderijn

Een incassoprocedure voorkomen? Ons nieuwe Pré-Incasso pakket kan u daarbij helpen.

Download nu gratis

Inclusief de officiële WIK brieven

Uw klant betaalt niet?

Een betalingsachterstand van uw klant omzetten in een betaling.  Om dat te bereiken kunt u als ondernemer verschillende wegen bewandelen. Een officiële incassoprocedure is daar één van.  Maar soms kan als eerste stap een "zachtere aanpak" helpen.  
 

Met het gratis Pré-Incasso pakket van Flanderijn kunt u nu zelf aan de slag om uw klant op vriendelijke en juridisch juiste wijze te helpen herinneren dat er nog een factuur open staat.

Gratis Pre Incasso Pakket van Flanderijn
GRATIS Pré-Incasso pakket 

Het gratis Pré-Incasso pakket  is speciaal door Flanderijn samengesteld en bestaat uit diverse voorbeeldbrieven zoals de officiële WIK-brief, handige checklists en insider tips van onze incasso-experts. Zo heeft u als ondernemer alle tools in handen en kunt direct zelf aan de slag om uw vordering zonder extra (incasso) kosten proberen te laten voldoen.

En mocht uw klant na de WIK-brief te hebben ontvangen,  2 weken later nog niet hebben betaald, dan heeft u in principe aan de wettelijke eisen voldaan om een officiële minnelijke incassoprocedure te starten. 

Inclusief de officiële WIK-brief

Direct aan de slag? Download dan nu het  gratis Pré-Incasso pakket  en start vandaag nog met het incasseren van uw vordering!

Download nu!

U ontvangt direct:

  • De officiële WIK-brief (2 versies) 
  • Waardebon gratis adviesgesprek 
  • Onze nieuwe brochure; Het geoptimaliseerde incassoproces
  • En 10 beste gratis  business Apps die u niet mag missen!

* Verplichte velden