Voor uw en onze veiligheid zijn de balies van onze kantoren gesloten.  Ons kantoor in Tilburg is in ieder geval t/m 6 april volledig gesloten. Lees hier meer over de maatregelen die wij genomen hebben omtrent het coronavirus.

Heeft u een verzoek van ons ontvangen om een schuld te betalen en lukt het u niet om dit binnen de gestelde termijn te doen? Kijk dan op onze website voor de mogelijkheden of neem contact met ons op.

Betaalbewijs opsturen

U heeft van ons het verzoek gekregen om een bedrag te betalen. Maar u bent van mening dat u deze vordering al heeft voldaan. Op deze pagina leest u op welke manier u kenbaar kunt maken dat u de schuld al heeft voldaan.

Wat moet ik doen?
Zorg ervoor dat wij zo snel mogelijk een kopie van uw betaalbewijs ontvangen. Dit kunt u doen door een duidelijke foto te maken van het betaalbewijs met uw telefoon. Vervolgens stuurt u de foto van het bewijs per WhatsApp naar 06 - 132 140 21. Vergeet niet om uw dossiernummer te vermelden in het bericht.

Digitaal
Heeft u geen WhatsApp? Dan kunt u het betaalbewijs ook digitaal uploaden met onderstaand formulier.

Flanderijn Invordering
Wilt u een betaalbewijs opsturen naar Flanderijn Invordering? Bekijk dan de informatie op deze pagina.

Formulier 'Betaalbewijs opsturen'

Upload betaalbewijs
Indien nodig kunt u hieronder aanvullende informatie kwijt (max. 2.000 tekens).

* Verplichte velden

E-mail
Liever per e-mail? Stuur uw betaalbewijs naar contact@flanderijn.nl. Noteer in de onderwerpregel uw dossiernummer en ‘betaalbewijs’.

Post
U kunt uw betaalbewijs ook via de post opsturen. Stuur het betaalbewijs (zonder postzegel) naar:

Flanderijn
Antwoordnummer 802
3000 VB Rotterdam

Vermeld uw dossiernummer en dat het om een betaalbewijs gaat.