Direct naar de content Direct naar de footer

Advocatuur

Met het landelijke netwerk van Flanderijn is er altijd een kantoor bij u of uw klant in de buurt. Zo kunnen wij  ambtelijke werkzaamheden in heel Nederland voor u uitvoeren.

Diensten voor de advocatuur

Heeft u een losse (spoed)opdracht, een betekening of een executie van een titel? Of heeft u zelf te maken met een klant die niet heeft betaald voor uw geleverde dienst? De experts van Flanderijn werken al vele jaren voor de advocatuur en helpen u graag verder. 

U kunt uw dossier(s) overdragen aan Flanderijn door uw opdracht te mailen naar ambtelijk@flanderijn.nl of maak gebruik van onderstaande button. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u binnen  twee werkdagen een reactie. Uw exploot brengen wij in de regel binnen vijf werkdagen uit, tenzij hier spoed achter zit. In dat laatste geval brengen wij uw exploot namelijk sneller uit dan de gebruikelijke vijf werkdagen. 

Losse (spoed)opdracht aanleveren

De betekening en executie van titels
Heeft u een titel om te executeren? Ook dan kunt u bij Flanderijn terecht. Deze werkzaam­heden voeren wij al uit sinds 1948 dus u kunt stellen dat we de nodige ervaring hebben op het gebied van beslag- en executierecht. In onze uitgebreide database (met een instroom van ruim 440.000 nieuwe dossiers ieder jaar) hebben wij ruim voldoende informatie en kennis om u te adviseren over het executietraject.

Dossier ter executie aanbieden

Incasseren van nota's van openstaande facturen
Heeft u zelf openstaande facturen van klanten omdat zij niet betalen? Schakel Flanderijn in zodat u alsnog uw geld ontvangt voor uw geleverde diensten. Uitgangspunt in onze manier van werken is dat schulden moeten worden betaald. Flanderijn doet dit echter wel op een menselijke manier waarbij wij kiezen voor een oplossings­gerichte aanpak waarin persoonlijk contact voorop staat.

Openstaande factuur overdragen

Veelgestelde vragen

Omdat u als advocaat als tussenpersoon optreedt, berekenen wij bij volledige inning 5% provisie over de ontvangsten met aftrek van de ambtelijke kosten. Bij geen inning brengen wij de gemaakte ambtelijke kosten en € 75,00 dossierkosten in rekening. De ambtelijke kosten zijn volgens de Besluit ambtshandelingen voor gerechtsdeurwaarders (Btag).

Uw exploot brengen wij in de regel binnen vijf werkdagen uit, tenzij hier spoed achter zit. In dat laatste geval brengen wij uw exploot namelijk sneller uit dan de gebruikelijke vijf werkdagen.

Na betekening van de titel raadplegen wij diverse registers om de verhaalsmogelijkheden te onderzoeken. Zodra wij hier een goed beeld van hebben, geven wij u advies over de te nemen executiemaatregelen. Deze executiemaatregelen worden uiteraard in overleg met u bepaald. Op onze speciale infopagina vindt u meer info over de ambtelijke werkzaamheden welke wij voor de advocatuur kunnen verrichten. 

Meer informatie

Zodra de gemaakte kosten zijn gedekt, dragen wij tussentijds aan u af.

Via ons inlogportaal kunt u 24/7 per dag meekijken in uw dossier. Via deze pagina kunt u een account aanvragen. Voor het aanmaken van een account dient u bij ons als opdrachtgever geregistreerd te zijn.