Direct naar de content Direct naar de footer

Advocatuur

Met het landelijke netwerk van Flanderijn is er altijd een kantoor bij u of uw klant in de buurt. Op die manier kunnen wij onze ambtelijke werkzaamheden overal in het land uitvoeren.

Hoe lever ik mijn opdracht aan bij Flanderijn?

Heeft u een losse (spoed)opdracht, een betekening of een executie van een titel? Of heeft u zelf te maken met een klant die niet heeft betaald voor uw geleverde dienst? Draag uw dossier(s) dan over aan Flanderijn door uw opdracht te mailen naar ambtelijk@flanderijn.nl.

U ontvangt binnen twee werkdagen een reactie. Uw exploot brengen wij in de regel binnen vijf werkdagen uit, tenzij hier spoed achter zit. In dat laatste geval brengen wij uw exploot namelijk sneller uit dan de gebruikelijke vijf werkdagen.

Flanderijn, advocatuur, 1392x927, 2022

Welke diensten leveren wij aan de advocatuur?

Losse (spoed)opdrachten
Heeft u een losse (spoed)opdracht die door een gerechts­deurwaarder moet worden uitgebracht? Denk hierbij aan de betekening van een verzoek­schrift, een dagvaarding of het leggen van verschillende soorten (conservatoir) beslag. Dan kunt u bij Flanderijn terecht.

Losse (spoed)opdracht aanleveren

De betekening en executie van titels
Heeft u een titel om te executeren? Ook dan kunt u bij Flanderijn terecht. Deze werkzaam­heden voeren wij al uit sinds 1948 dus u kunt stellen dat we de nodige ervaring hebben op het gebied van beslag- en executierecht. In onze uitgebreide database (met een instroom van ruim 440.000 nieuwe dossiers ieder jaar) hebben wij ruim voldoende informatie en kennis om u te adviseren over het executietraject.

Dossier ter executie aanbieden

Incasseren van nota's van openstaande facturen
Heeft u zelf openstaande facturen van klanten omdat zij niet betalen? Schakel Flanderijn in zodat u alsnog uw geld ontvangt voor uw geleverde diensten. Uitgangspunt in onze manier van werken is dat schulden moeten worden betaald. Flanderijn doet dit echter wel op een menselijke manier waarbij wij kiezen voor een oplossings­gerichte aanpak waarin persoonlijk contact voorop staat.

Openstaande factuur overdragen

Veelgestelde vragen

Omdat u als advocaat als tussenpersoon optreedt, berekenen wij bij volledige inning 5% provisie over de ontvangsten met aftrek van de ambtelijke kosten. Bij geen inning brengen wij de gemaakte ambtelijke kosten en € 75,00 dossierkosten in rekening. De ambtelijke kosten zijn volgens de Besluit ambtshandelingen voor gerechtsdeurwaarders (Btag).

Uw exploot brengen wij in de regel binnen vijf werkdagen uit, tenzij hier spoed achter zit. In dat laatste geval brengen wij uw exploot namelijk sneller uit dan de gebruikelijke vijf werkdagen.

Na betekening van de titel raadplegen wij diverse registers om de verhaalsmogelijkheden te onderzoeken. Zodra wij hier een goed beeld van hebben, geven wij u advies over de te nemen executiemaatregelen. Deze executiemaatregelen worden uiteraard in overleg met u bepaald.

Zodra de gemaakte kosten zijn gedekt, dragen wij tussentijds aan u af.

Via ons inlogportaal kunt u 24/7 per dag meekijken in uw dossier. Via deze pagina kunt u een account aanvragen. Voor het aanmaken van een account dient u bij ons als opdrachtgever geregistreerd te zijn.