Direct naar de content Direct naar de footer

Diensten

Wij weten hoe vervelend het voor u als ondernemer is dat uw facturen onbetaald blijven. Schakel ons in om uw openstaande vorderingen te incasseren. Bij Flanderijn wordt het complete incassotraject uitgevoerd binnen één organisatie. Van debiteurenbeheer tot het ten uitvoer leggen van vonnissen. Met één aanspreekpunt, ongeacht in welk stadium van het incassoproces uw vorderingen zich bevinden.

Debiteurenbeheer

Wij verzorgen samen met onze partner kleinschalige en grootschalige processen op het gebied van debiteurenbeheer. Denk hierbij aan klantacceptatie, facturatie en het verwerken van storneringen. Daarbij richten wij ons op de zakelijke en de particuliere markt. We kunnen de debiteurenadministratie volledig of gedeeltelijk uit uw handen nemen zodat u volledig de tijd heeft om te richten op de core business van uw bedrijf: het bedienen van uw klant.

Meer over debiteurenbeheer

Deze diensten zijn al mogelijk vanaf de facturatie en kunnen structureel of juist tijdelijk worden ingezet in uw bedrijf. De native speakers in maar liefst elf talen staan uw klanten in hun eigen taal te woord.  Deze werkzaam­heden voeren we op structurele basis uit of juist tijdelijk, bij u op locatie of bij onze partner: vrijwel alles is mogelijk. Want soms heeft u in bepaalde maanden behoefte aan extra personeel om ervoor te zorgen dat u op tijd wordt betaald. 

Onze incassodiensten

Pre-incasso

Soms helpt een duwtje in de rug. Bijvoorbeeld een waarschuwende brief, e-mail of telefoontje dat een vordering uit handen gegeven zal worden wanneer er niet tijdig wordt betaald. In consumentenzaken moet deze brief aan allerlei wettelijke eisen voldoen. Daar helpen wij u graag bij!

  •  Gemakkelijk en laagdrempelig
  •  De betaling wordt direct gedaan op uw rekening
  •  Geen extra kosten voor uw klant

Naar pre-incasso

Flanderijn betalen, 3333x2500, 2022

Minnelijke incasso

Soms helpen ook vriendelijke verzoeken niet en moet u de vordering ter incasso uit handen geven. We starten dan een minnelijke incassoprocedure. In dit traject benaderen wij uw klant schriftelijk, telefonisch en waar nodig met een persoonlijk bezoek. De vordering wordt verhoogd met buitengerechtelijke incassokosten. Doelstelling is de betaling van uw vordering, of ineens, of via een betalingsregeling. Zonder onnodige kosten!
 

  •  Persoonlijk contact staat voorop
  •  Oplossingsgerichte aanpak
  •  70% van de vorderingen wordt minnelijk betaald

Naar minnelijke incasso

Gerechtelijke incasso, Flanderijn

Gerechtelijke incasso

Betaalt uw klant nog steeds niet na het minnelijke incassotraject? Dan kunnen wij in samenspraak met u een gerechtelijke incassoprocedure starten. In deze procedure verzoeken wij de rechter uw klant tot betaling van de vordering te veroordelen. Met de uitspraak kunnen wij betaling afdwingen, bijvoorbeeld door beslaglegging op het inkomen of andere vermogensbestanddelen. Ook in dit traject staat bij Flanderijn het voorkomen van onnodige kosten voorop.

  •  Naadloze overgang van minnelijk naar gerechtelijk
  •  Geen verhaal? Geen procedure!
  •  Geen nodeloze kosten

Naar gerechtelijke incasso

Maatwerkoplossingen

Bij Flanderijn begrijpen we dat geen vordering hetzelfde is.  Daarom bieden wij een op maat gesneden strategie en uitvoering. U kunt daarbij rekenen op alle kennis en ervaring die onze medewerkers in huis hebben. Wij denken namelijk oplossingen. Niet alleen in uw richting maar ook in die van schuldenaren. Samen lossen we het op!

 

Bekijk maatwerkoplossingen

Samenwerkingsverbanden

Flanderijn doet méér dan alleen diensten leveren op het gebied van incasso en gerechtsdeurwaarders. Hierbij werken wij samen met partijen die in de top van de creditmanagementmarkt opereren. Met deze samenwerkings­verbanden versterken we onze dienstverlening. Zo stellen we onze back­office beschikbaar voor o.a. verzekeraars, makelaars/ tussenpersonen, leasemaatschappijen en bewaken wij de financiële en maatschappelijke belangen van partijen.

Bekijk samenwerkingsverbanden

Direct aan de slag

Wilt u een incasso starten? Bekijk hoe u eenvoudig een vordering uit handen kan geven.

Incasso starten

Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie? Bekijk de mogelijkheden waarop u contact kunt opnemen met ons.

Contact