Direct naar de content Direct naar de footer

Ontdek onze diensten

Wij weten hoe vervelend het voor u als ondernemer is dat uw facturen onbetaald blijven.

Bij Flanderijn wordt het complete incassotraject uitgevoerd binnen één organisatie. Van het gratis Pré-incasso pakket, het starten van een incasso of een gerechtelijke procedure, de incasso-experts van Flanderijn helpen u graag!  

Onze incassodiensten

Pre-Incasso pakket Flanderijn

Gratis Pre-incasso pakket

Soms helpt een klein duwtje in de rug. Een waarschuwende brief, e-mail of telefoontje voordat  een vordering uit handen wordt gegeven is vaak een goede eerste stap. Wij noemen dit de Pre-Incasso fase.  Maar hoe doet u dat en aan welke wettelijke eisen moet uw communicatie voldoen?  Download dan het gratis Pré-Incasso pakket met alle info!

  • Inclusief de officiële WIK-brief
  • Gratis adviesgesprek mogelijk
  • U kunt direct zelf aan de slag

Naar pre-incasso

Minnelijke incasso Flanderijn

Minnelijke incasso

Persoonlijk contact staat voorop.  Als u kiest voor een incassoprocedure van Flanderijn starten we met een minnelijk incassotraject. Hiermee proberen onze experts  uw vordering, zonder onnodige kosten, te incasseren.  Onze aanpak is door de persoonlijke benadering succesvol!  In meer dan  70% van alle incasso-opdrachten wordt minnelijk betaald. 

  • U start gratis een incassotraject
  • Binnen 60 dagen resultaat
  • Wij gaan direct voor u aan de slag

Naar minnelijke incasso

Gerechtelijke incasso Flanderijn

Gerechtelijke incasso

Als het minnelijk niet lukt, kan als vervolg een gerechtelijke incassoprocedure een goede keuze zijn. De juristen en gerechtsdeurwaarders van Flanderijn zijn gespecialiseerd in het voeren van gerechtelijke procedures en het uitvoeren van vonnissen. Onze juridische experts informeren u graag geheel vrijblijvend tijdens een gratis adviesgesprek.

  • Uitstekende incassoresultaten
  • Full-service incassotraject
  • Wij gaan direct voor u aan de slag

Naar gerechtelijke incasso

Welk bedrag aan incassokosten mag u rekenen?

Wat is het maximumbedrag aan buitengerechtelijke incassokosten? Vul uw gegevens hieronder in en kom er direct achter wat er maximaal aan kosten in rekening mag worden gebracht bij uw klant. In het veld 'Te vorderen bedrag' ziet u het bedrag dat u moet vermelden in de sommatie.

Incassokosten berekenen

* Verplichte velden

Meer weten hoe een incassotraject verloopt? U leest het ons nieuwe infographic.

Benieuwd hoe een incassotraject verloopt? 

Hoe verloopt een incassotraject? En welke mogelijkheden heeft u als uw klant niet betaalt?

Op veler verzoek hebben wij een nieuwe infographic samengesteld. Deze geeft niet alleen meer inzicht in alle stappen binnen het incassoproces maar ook wordt u geinformeerd over de WIK brief. 

Bekijk infographic

U HEEFT EEN VRAAG?

Plan dan een gratis adviesgesprek

U heeft een specifieke vraag of u wilt vrijblijvend met één van onze incasso-experts  van gedachten wisselen over welke stappen u het beste kunt nemen als uw klant niet betaalt.  De incasso-experts van Flanderijn helpen u graag verder! Met onze nieuwe boekingsmodule kunt u nu heel gemakkelijk online een adviesgesprek met ons plannen.  

Adviesgesprek plannen

Debiteurenbeheer

U kent Flanderijn als incasso en gerechtdeurwaarder. Daarnaast ondersteunen wij samen met onze partner Flanderijn Servicing,  organisaties op het gebied van debiteurenbeheer. Denk hierbij aan klantacceptatie, facturatie en het verwerken van storneringen. Daarbij richten wij ons op de zakelijke en de particuliere markt. Uw debiteurenadministratie kunnen wij volledig of gedeeltelijk uit uw handen nemen zodat u volledig de tijd heeft om te richten op de core business van uw bedrijf. 

Meer over debiteurenbeheer