WELKOM BIJ DE TWEEDE AFLEVERING VAN "NIEUWE COLLEGA AAN HET WOORD", WAAR WE KENNISMAKEN MET ONZE NIEUWE COLLEGA’S.

Vandaag ontmoeten we, Esther, die onlangs het team van Flanderijn is komen versterken.

Esther aan het woord


Kun je kort iets over jezelf vertellen?

Ik ben opgegroeid in IJmuiden en woon nu in met mijn echtgenoot en drie kinderen in Beverwijk. Voetbal, vooral Ajax, neemt een groot deel van ons leven in beslag. Ons jongste zoontje is keeper bij de jeugdopleiding van Ajax, waardoor onze dagen vaak gevuld zijn met trainingen en wedstrijden. Naast het voetbal zijn we fervente supporters van Ajax en brengen we veel tijd door in Amsterdam. We genieten van het theater, gaan regelmatig uit eten met familie en vrienden en maken graag gebruik van wat de stad te bieden heeft.


Wat is je werk/school verleden?

Ik ben mijn loopbaan begonnen bij KLM als management assistent. Na twee jaar kreeg ik de kans om bij de Rabobank in IJmuiden te gaan werken als ondersteuner financieel advies. Gedurende 16 jaar heb ik verschillende functies binnen de Rabobank bekleed. Vervolgens ben ik overgestapt naar een bedrijf dat fungeerde als tussenpersoon voor verzekeringen, waar ik me voornamelijk bezighield met inkomensverzekeringen en ziekteverzuim. Daarna maakte ik de overstap naar een incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor, Bosveld Incasso in Beverwijk, waar ik vijf jaar werkzaam was als accountmanager. Nu heb ik een mooie kans gekregen om binnen de deurwaarderij over te stappen naar Flanderijn.


Wat is precies jouw functie hier bij Flanderijn?

Mijn rol is die van contractmanager. Ik ben verantwoordelijk voor het beheer van overeenkomsten, SLA's en de bijbehorende KPI's. Dat is het kort samengevat! Mijn rol is van essentieel belang bij het effectief beheren van contracten en het verder optimaliseren van de goede relaties met onze opdrachtgevers. Het is cruciaal dat we als Flanderijn consistent zijn in ons handelen en de beste services bieden. Dit kan ik niet alleen bereiken; daarom werken bij Flanderijn nauw met elkaar samen. In mijn rol betekent dit o.a. samenwerken met de ketenmanagers, teammanagers en de ketendirecteuren.


En tot slot: wat was je eerste indruk van Flanderijn? En hoe heb je tot nu toe je tijd ervaren?

Wat een geweldige start! Het voelt alsof ik hier al maanden werk. De warme ontvangst en de manier waarop mijn collega's me meteen thuis hebben laten voelen, is echt bijzonder. Hoewel onze teamleden allemaal verschillende functies hebben, voelt het als een hecht team. Ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van dit team.