Financiële uitdagingen van Generatie Z

Steeds meer jongeren en jongvolwassenen hebben moeite om financieel rond te komen. Dat blijkt uit veel onderzoeken maar ook uit de data van Flanderijn. Het aantal overgedragen betalingsachterstanden op jongeren en jongvolwassenen is in 5 jaar tijd verdubbeld. Dat zijn zorgwekkende cijfers. Om een duurzame oplossing voor deze betalingsachterstanden te bereiken, is het belangrijk om met deze jongeren in contact te komen.


Unieke inspiratiesessie

Flanderijn heeft een inspiratiesessie georganiseerd op de Credit Expo met spreker Angela Weghorst. In deze interactieve sessie neemt expert Angela Weghorst u mee in de belevingswereld en het gedrag van jongeren en jongvolwassenen uit de Generatie Z én geeft u handvatten om met deze belangrijke doelgroep om te gaan. want hoe bereikt u als schuldeiser jongeren uit deze generatie? Wat drijft hen en hoe weet je hen te raken? We willen u graag uitnodigen om deze sessie gratis bij te wonen.


Wie is Angela Weghorst?

Angela Weghorst is een vooraanstaand expert op het gebied van Generatie Z. Ze heeft haar expertise opgebouwd door een grootschalig onderzoek onder meer dan 4000 jongeren tussen de 5 en 25 jaar en hun ouders. Met meer dan 15 jaar ervaring in het werken met kinderen en jongeren, heeft ze diepgaande inzichten vergaard in hun belevingswereld en gedragspatronen.


Het boek van Angela Weghorst: 'Anders: het echte verhaal van Generatie Zenz'

Angela Weghorst heeft haar inzichten en kennis over Generatie Z vastgelegd in een boek, getiteld 'Anders: het echte verhaal van Generatie Zenz'. Dit boek is gebaseerd op haar grootschalige onderzoek en haar 15 jaar ervaring in het werken met jongeren. Het boek gaat verder dan alleen het beschrijven van deze generatie; het bevat ook concrete handvatten voor het begrijpen en effectief omgaan met Generatie Z. Het is een waardevolle bron voor iedereen die zowel persoonlijk als professioneel geïnteresseerd is in het begrijpen van deze bijzondere generatie en het bevorderen van positieve interacties met hen. 'Anders: het echte verhaal van Generatie Zenz' biedt praktische inzichten en oplossingen voor de uitdagingen waarmee deze generatie te maken heeft.


Komt u ook?

Mis deze unieke inspiratiesessie met Angela Weghorst niet! Samen werken we aan een betere financiële toekomst, voor jongeren en voor ons allemaal. De sessie vindt plaats tussen 13:15 en 13:45 uur. Het belooft een waardevol gebruik van uw tijd te zijn. U kunt zich gratis aanmelden op onze website voor maandag 06 november 17:00.

Meer info