Als grootste werkgever in de creditmanagement branche besteedt Flanderijn veel aandacht aan voorlichting en begeleiding van studenten binnen het MBO, HBO en het wetenschappelijk onderwijs.

Daarvoor onderhoudt onze afdeling HR een uitgebreid netwerk met verschillende scholen en universiteiten, ook biedt Flanderijn een attractief stage programma binnen maar liefst 12 vakgebieden in 9 regio’s. Zo vind iedereen bij Flanderijn een voor haar of hem passende stageplek.

Om zoveel mogelijkheden studenten kennis te kunnen laten maken met de stagemogelijkheden van Flanderijn, is ons HR team regelmatig aanwezig op verschillende stagemarkten.


Topstages bij Flanderijn

Vandaag waren we te gast bij de stagemarkt van Hogeschool Inholland in Rotterdam. Deze stagemarkt is voor studenten een goede gelegenheid om met verschillende bedrijven in contact te komen. Zo waren naast Flanderijn ook de Gemeente Rotterdam, verschillende advocatenkantoren en maatschappelijke organisaties met een stand aanwezig. In totaal presenteerden zich op deze stagemarkt ruim 50 verschillende organisaties.


Veel belangstelling voor de stages Flanderijn

Speciaal voor dit event had het team van Flanderijn een winactie opgezet. Bezoekers aan de stand van Flanderijn maakten door een QR code te scannen kans op een unieke abseil experience vanaf de Euromast. Maar niet alleen deze winactie, ook het diverse stageaanbod viel in de smaak.


Flanderijn topstage winactie

Heb jij het stagevent bij inholland gemist maar welop zoek naar een topstage? Doe dan gratis mee met de Flanderijn Topstage Winactie.

De zoektocht naar een passende stageplek kan best lastig zijn. Daarom hebben we bij Flanderijn iets nieuws bedacht. De speciale topstage alert. Je ontvangt dan als eerste alle nieuwe topstages per email en je maakt ook nog kans op een unieke beleving vanaf de Euromast. Meedoen kan tot 31 maart a.s. kijk snel op onze website!