Afgelopen week heeft Bart Bijker, Teammanager incasso Flanderijn kantoor Amsterdam, een award in ontvangst mogen nemen voor de samenwerking met Werkom.

Werkom is een vernieuwend leerwerkbedrijf dat zich inzet voor zowel werkzoekenden als werkgevers in de gemeenten Zaanstad en Purmerend. Voor bedrijven die kansen willen creëren voor werkzoekende biedt het team van Werkom advies en ondersteuning op verschillende terreinen.

Als de puzzelstukjes van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt niet in elkaar lijken te passen, treedt Werkom op als verbindende factor. Werkom slaat de handen ineen met werkzoekenden, werkgevers, maatschappelijke organisaties en gemeenten om deze kloof te overbruggen.

Zij bieden een scala aan opleidingstrajecten en trainingen aan om werknemers klaar te stomen voor een succesvolle integratie in de arbeidsmarkt. Dit omvat zowel interne leerwerkbedrijven als trajecten binnen externe bedrijven met als doel een toekomst waarin iedereen de mogelijkheid heeft om te groeien.

 

Samenwerking Werkom en Flanderijn bekroond

Flanderijn onderhoudt contacten met het werkgeverservicepunt Zaanstreek-Waterland via onze social return-initiatieven, waarbij Werkom een faciliterende rol speelt. Gedurende de afgelopen periode hebben we intensief samengewerkt om mensen die wat verder van de arbeidsmarkt staan, te helpen bij het vinden van een baan. Als erkenning voor deze vruchtbare samenwerking mocht Bart Bijker een MVO Award in ontvangst nemen, toegekend door Werkom.


Wilt u net als Flanderijn extra kansen creëren voor werkzoekenden?  Ontdek dan alle mogelijkheden op de nieuwe website van Werkom.