Flanderijn heeft als grootste werkgever binnen de creditmanagement sector altijd mogelijkheden voor nieuwe enthousiaste collega’s die ons team komen versterken.

Om die reden zijn we vaak te vinden op verschillende banen- en stagemarkten in heel Nederland.

Afgelopen vrijdag waren we met een opvallende stand te vinden op het banen – en stagefestival in Amsterdam. Een uniek evenement waar Flanderijn collega Bart Bijker zich samen met 45 andere bedrijven uit diverse sectoren presenteerde. Van retail tot zorg en welzijn, van horeca tot administratie, van techniek tot bouw en infrastructuur, van logistiek tot groenvoorziening; het evenement omvatte een breed scala aan industrieën, en Bart stond midden in dit bruisende geheel met een Flanderijn stand. En met resultaat! Want inmiddels staan er vervolggesprekken met maar liefst 13 enthousiaste kandidaten in de agenda van Bart gepland.

Werken binnen de creditmanagement branche

Werken binnen de creditmanagementbranche is gevarieerder dan je denkt.  Zo kun je bij Flanderijn vanuit 8 vakgebieden  een bijdrage leveren aan een schuldenvrije maatschappij. Maar wij hebben ook verschillende uitdagende functies op het gebied van HR, IT, marketing & Sales of Finance en zijn betrokken bij verschillende maatschappelijke organisaties. Maar naast uitdaging en ambitie staat binnen Flanderijn werkplezier voorop!

Als grootste incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie van Nederland  zijn wij actief binnen 12 verschillende vakgebieden. Bij Flanderijn hebben we altijd plek voor enthousiaste professionals die samen met ruim 600 Flanderijn collega's een bijdrage willen leveren aan het oplossen van schulden.

Nieuwe website: Werkenbijflanderijn.nl

Op onze nieuwe werkenbijflanderijn.nl pagina hebben we drie specifieke vakgebieden in de schijnwerpers gezet. Hier vind je een overzicht van de huidige vacatures binnen deze vakgebieden, krijg je een inkijkje in wie je toekomstige collega's zouden kunnen zijn, en ontdek je wat Flanderijn als werkgever allemaal te bieden heeft.

Naast het werven van nieuwe werknemers, zijn we bij Flanderijn ook voortdurend op zoek naar nieuwe stagiaires binnen diverse vakgebieden. Wij hebben regelmatig interessante stagemogelijkheden voor MBO, HBO en WO studenten. Daarbij is er keuze uit de vakgebieden bij  verschillende Flanderijn locaties.

Ontdek jouw mogelijkheden