Direct naar de content Direct naar de footer

Werken bij Flanderijn

Op zoek naar een superleuke nieuwe baan binnen de creditmanagement branche? Maak dan kennis met Flanderijn en ontdek welk vakgebied bij jou past!

Bekijk vacatures

Veel nieuwe vacatures online!

Als grootste incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie van Nederland  zijn wij actief binnen 12 verschillende vakgebieden. Of je nu een starter bent of een volgende stap wilt maken in jouw carriére, bij Flanderijn hebben we altijd plek voor enthousiaste professionals die samen met ruim 600 Flanderijn collega's een bijdrage willen leveren aan het oplossen van schulden.  Meer weten? Lees dan snel verder!  

Werkplezier staat bij Flanderijn voorop!

Een goede werksfeer. Ook dat maakt werken bij Flanderijn bijzonder,

Werken binnen de creditmanagementbranche is gevarieerder dan je denkt.  Zo kun je bij Flanderijn vanuit 8 vakgebieden  een bijdrage leveren aan een schuldenvrije maatschappij. Maar wij hebben  ook verschillende uitdagende functies op het gebied van HR, IT, marketing & Sales  of Finance en zijn betrokken bij verschillende maatschappelijke organisaties.

Maar naast uitdaging en ambitie staat binnen Flanderijn werkplezier voorop!  Wij vroegen 8  collega's wat voor hun werkplezier betekent. 

8 collega's over  werkplezier

Welk vakgebied past bij jou?

Werken binnen de creditmanagementbranche is gevarieerder dan je denkt.  Zo kun je bij Flanderijn als klantmedewerker incasso  op heel veel terreinen een bijdrage leveren aan een schuldenzorgvrije maatschappij. Maar wij hebben  ook verschillende uitdagende functies op het gebied van HR, IT, marketing & Sales  of Finance. 

En ligt jouw interesse meer in één van de andere 10  sectoren waarbinnen Flanderijn gespecialiseerd is?  Ontdek  dan alle vakgebieden  op onze nieuwe infopagina.

Ontdek jouw vakgebied

Leuk! 3 vakgebieden uitgelicht

Bancair

Op zoek naar een nieuwe baan waarin je veel contact hebt met klanten van de grootbanken? En vind je het belangrijk om samen met de klant op zoek te gaan naar een goede betaaloplossing.  Dan past een functie binnen de pijler Bancair bij jou!

Ontmoet Bancair

Pensioenen

Heb jij passie voor de credit management branche? En ben jij op zoek naar een nieuwe baan waarin je veel contact hebt met ondernemers? Ontdek dan jouw mogelijkheden binnen de pijler pensioenen bij Flanderijn!

Ontmoet Pensioenen

Zorgverzekeraars

Heb jij passie voor klantencontact? En ben jij op zoek naar een functie waarin jij samen met superleuke collega's  écht iets kan toevoegen? Ontdek dan jouw mogelijkheden binnen de pijler zorgverzekeraars bij Flanderijn! 

Ontmoet zorg

Een baan die er toe doet!

Tot hier. En nu verder. Campagne

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een integraal onderdeel van onze  bedrijfsvoering. Wij vinden het belangrijk om betrokken te zijn bij de samenleving. Zo hebben we vorig jaar de campagne: 'Tot hier. En nu verder.gelanceerd waarmee wij stakeholders binnen de keten willen inspireren en vooral oproepen  tot samenwerking. Want alleen zo kunnen we de schuldenproblematiek beheersbaar houden. 

De campagne 'Tot hier. En nu verder.' is slechts één van de vele initiatieven waar jij als Flanderijn collega het verschil mee kunt maken! Kies bijvoorbeeld voor een rol als schuldrustcoach of geef  samen met de Flanderijn Foundation en ONSbank, jongeren weer uitzicht op een toekomst zonder schulden. 

TOPSTAGES BIJ FLANDERIJN

Op zoek naar een interessante stage? | Flanderijn

Ben jij op zoek naar een stageplek bij een leuk bedrijf in de creditmanagement branche? Wil jij kennis die je hebt opgedaan vanuit je studie toepassen en een maatschappelijke bijdrage leveren? Kies dan voor Flanderijn!

Wij hebben regelmatig interessante stagemogelijkheden voor MBO, HBO en WO studenten. Je hebt daarbij keuze uit verschillende vakgebieden bij een Flanderijn vestiging bij jou in de buurt.  Kijk snel op onze nieuwe infopagina. Hier vind je meer informatie over Flanderijn, jouw stagemogelijkheden en ons actuele stageaanbod. 

Ontdek jouw topstage

HELP JIJ ONZE STAGIAIRE JANNYLU MET HAAR ONDERZOEK?

Bij Flanderijn bieden we aan enthousiaste stagiaires de mogelijkheid voor een stageplek waarbij je echt iets kunt bijdragen.  Zo loopt Jannylu sinds kort stage op de afdeling customer relations van Flanderijn. Hier krijgt zij alle ruimte onderzoek te doen naar de schuldenproblematiek onder jongeren en meer specifiek naar het gebruik van 'Buy now Pay later'  tools.  

Voor haar onderzoek is Jannylu op zoek naar jongeren die een korte online enquete willen invullen. Doe jij ook mee? Het kost maar 2 minuten van je tijd. Alvast hartelijk dank!  

Ja, ik doe mee

Bij Flanderijn vinden we het belangrijk dat er zorgvuldig en conform de AVG richtlijnen met jouw gegevens wordt omgegaan.  Hoe we dat doen lees je onze privacyverklaring voor sollicitanten.