Direct naar de content Direct naar de footer

Werken bij Flanderijn

Flanderijn is een van de grootste incasso- en gerechts­deurwaarders­organisaties van Nederland. Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijke aandacht uiteindelijk tot betere resultaten leidt. Daarom  kiezen wij voor een oplossings­gerichte aanpak waarbij persoonlijk contact voorop staat.

Flanderijn als werkgever

Opleiding en carrière Flanderijn

Met ruim 600 collega’s werken we eraan om in schuldsituaties zowel de schuldeiser als schuldenaar zo goed mogelijk te helpen. Want het gaat om geld, maar óók om mensen. Dat maakt werken bij Flanderijn veelzijdig en uitdagend. Ben jij de deskundige professional die ervoor zorgt dat een woningverhuurder nog een huis durft te verhuren? Dankzij jou kan de verhuurder er immers vanuit gaan dat voor de woning wordt betaald. Samen zorgen we ervoor dat afspraken worden nagekomen.

Bekijk vacatures

Opleiding en carrière

Werken bij Flanderijn betekent een informele sfeer, veelzijdig werk en mogelijkheden tot een mooie carrière. Daarnaast biedt Flanderijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een groot aanbod aan opleidingen, zodat jij kan doorgroeien. 

Wat bieden wij?

Medewerkers aan het woord

Dienstverlening is mensenwerk en voor incasso geldt dat in het bijzonder. De emoties kunnen hoog oplopen. Hoe ieder daarmee omgaat is persoonlijk. Hieronder zijn een aantal medewerkers van Flanderijn aan het woord.

Lees ervaringen