Voor uw en onze veiligheid zijn de balies van onze kantoren gesloten.  Ons kantoor in Tilburg is in ieder geval t/m 6 april volledig gesloten. Lees hier meer over de maatregelen die wij genomen hebben omtrent het coronavirus.

Heeft u een verzoek van ons ontvangen om een schuld te betalen en lukt het u niet om dit binnen de gestelde termijn te doen? Kijk dan op onze website voor de mogelijkheden of neem contact met ons op.

Werken bij Flanderijn

Flanderijn is een van de grootste incasso- en gerechts­deurwaarders­organisaties van Nederland. Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijke aandacht uiteindelijk tot betere resultaten leidt. Daarom  kiezen wij voor een oplossings­gerichte aanpak waarbij persoonlijk contact voorop staat.

Flanderijn als werkgever

Met ruim 600 collega’s werken we eraan om in schuldsituaties zowel de schuldeiser als schuldenaar zo goed mogelijk te helpen. Want het gaat om geld, maar óók om mensen. Dat maakt werken bij Flanderijn veelzijdig en uitdagend. Ben jij de deskundige professional die ervoor zorgt dat een woningverhuurder nog een huis durft te verhuren? Dankzij jou kan de verhuurder er immers vanuit gaan dat voor de woning wordt betaald. Samen zorgen we ervoor dat afspraken worden nagekomen.

Bekijk vacatures

Opleiding en carrière

Werken bij Flanderijn betekent een informele sfeer, veelzijdig werk en mogelijkheden tot een mooie carrière. Daarnaast biedt Flanderijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een groot aanbod aan opleidingen, zodat jij kan doorgroeien. 

Wat bieden wij?

Online solliciteren

Wil jij graag bij Flanderijn werken, maar zie je geen geschikte vacature? Vul dan  het online open sollicitatieformulier in. Vergeet niet om je CV en motivatiebrief te uploaden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Open sollicitatie

Medewerkers aan het woord

Dienstverlening is mensenwerk en voor incasso geldt dat in het bijzonder. De emoties kunnen hoog oplopen. Hoe ieder daarmee omgaat is persoonlijk. Hieronder zijn een aantal medewerkers van Flanderijn aan het woord.

Lees ervaringen