Op zaterdag 1 juli staat de L'Étape Rotterdam by Tour de France op de planning!


L'Étape Rotterdam by Tour de France

Na de Amstel Gold en de Elfstedentocht volgt voor het team van Flanderijn op 1 juli een nieuwe uitdaging! Flanderijn gaat opnieuw fietsen voor een goed doel, namelijk de L'Étape Rotterdam by Tour de France. Deze toertocht staat in het teken van samen fietsen tegen kanker.

L'Étape Rotterdam by Tour de France staat in het teken van Samen Touren tegen Kanker: Samen fietsen voor het goede doel: de Erasmus MC Foundation. De Erasmus MC Foundation zet zich onder andere in om geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek aan het Erasmus MC Kanker Instituut. Tijdens de tour zamelen we samen geld in voor een betere behandeling van kanker.

Er zijn diverse fietsroutes en verschillende afstanden door de mooie omgeving van Rotterdam. Zo bestaan de tour rides uit afstanden van 80, 105 en 125 kilometer. Ook voor de mensen die recreatief willen fietsen zijn er family rides van 25 of 45 km.

Gezellig samen fietsen met vrienden, familie of collega's, touren op eigen tempo of meefietsen in een peloton? Bekijk alle informatie over de l'Étape Rotterdam hier!

L'Étape Rotterdam by Tour de France