Als ondernemer bent u bijna altijd druk. U heeft uw focus op de core business en probeert er het maximale uit te halen. Helaas gebeurt het dan nog wel eens dat u met een onbetaalde factuur blijft zitten.

Uiteraard gaat u er zelf nog een keer achteraan, u heeft zelf immers de beste band met uw klant. Maar er kan een moment komen dat de factuur uit handen moet worden gegeven. Dan kunt u door met ondernemen en doen de specialisten van Flanderijn waar zij goed in zijn.

Bij Flanderijn zorgen we er voor dat we het zo gemakkelijk mogelijk maken om uw factuur over te dragen. Geen addertjes onder het gras, geen verborgen kosten!

Hoe gaat u te werk?

In 3 stappen bent u klaar. Eén van onze accountmanagers neemt waar mogelijk dezelfde werkdag  contact met u op om uw zaak te bespreken. Aangezien elke onbetaalde factuur zijn eigen geschiedenis heeft, vinden wij het belangrijk om dit persoonlijke contact te hebben voor we aan de slag gaan.

Ook leggen we u graag uit hoe ons traject eruit ziet en wat de voorwaarden zijn. Transparantie is het toverwoord voor een goede samenwerking.

Wanneer alles duidelijk is krijgt u van ons de voorwaarden digitaal toegestuurd en kunt u uw factuur insturen. Uw klant ontvangt binnen 24 uur de eerste brief van Flanderijn en de eerste stap naar de oplossing is genomen.

Schiet een gratis videogesprek in met één van onze adviseurs!

Gesprek inplannen