Direct naar de content Direct naar de footer

Ik heb een betaalverzoek ontvangen

U heeft van ons een verzoek tot betaling ontvangen. Op deze pagina wordt uitgelegd wat u nu kunt doen.

Waarom krijg ik een betaalverzoek?

U heeft een betaalachterstand en de schuldeiser heeft ons verzocht de vordering te incasseren. In de brief of e-mail wordt u gesommeerd om binnen een aantal dagen de totale vordering, inclusief kosten en wettelijke rente, te betalen. Om verdere kosten te voorkomen, adviseren wij u dit verzoek op te volgen. U kunt direct betalen via iDEAL of een betaalafspraak maken.
 

Controle IBAN nummer

Controleer bij uw betaling altijd of de iDeal-betaallink verwijst naar onze website en het IBAN nummer begint met NL of BE. Zo weet u zeker dat uw betaling bij ons terecht komt. Bekijk de lijst met de IBAN nummers van Flanderijn.
 

Ik kan niet betalen

Wanneer het u niet lukt om de totale vordering binnen de gestelde termijn te betalen, dan moet u zo snel mogelijk contact met ons opnemen. Samen proberen wij dan met u een afspraak te maken over de betaling. In veel gevallen kan nog een betalingsregeling worden getroffen. U moet dan wel bereid zijn om de betaalachterstand te betalen.

Oneens

Bent u het niet eens met de vordering en heeft u gegronde redenen? Dan kunt u, afhankelijk van de fase waarin de zaak zich bevindt, bezwaar maken tegen de vordering.

Hulp bij geldzaken

Een scheiding, pensioen, ziekte of werkloosheid: op elk moment in uw leven kunt u moeite krijgen om uw rekeningen te betalen. Als u zelf geen oplossingen meer ziet om uw schulden af te lossen, is het verstandig hulp te zoeken. Wilt u meer controle krijgen over uw geld? Met de tips van Geldfit komt u verder! Doe de gratis test en krijg advies over uw financiële situatie.

Doe de gratis test

Flanderijn betalen, Geldfit, 4000x2667, 2022

Direct betalen

Bent u het eens met de vordering? Betaal de achterstand dan zo snel mogelijk via iDEAL.

Betaal via iDEAL

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Bekijk de mogelijkheden waarop u contact kunt opnemen met ons.

Naar contact

Neem direct contact met ons op via WhatsApp. We kunnen u beter helpen als u direct het dossiernummer in uw bericht zet.

Start WhatsApp gesprek