Direct naar de content Direct naar de footer

Wij ondervinden momenteel een iDEAL-storing. U kunt uw betaling ook overmaken naar rekeningnummer NL74INGB0693560134 met vermelding van uw dossiernummer als betalingskenmerk.

Topstages bij Flanderijn

Ben jij op zoek naar een stageplek bij een leuk bedrijf in de creditmanagement branche? Wil jij kennis die je hebt opgedaan vanuit je studie toepassen en een maatschappelijke bijdrage leveren? Kies dan voor Flanderijn!

Ontdek stages

Ontmoet Flanderijn

Jenise, één van onze recruiters  en weet alles van een stage bij Flanderijn. Of je nu een MBO, HBO of universitaire studie volgt, bij Flanderijn hebben we altijd mogelijkheden voor enthousiaste stagiaires.

Wat dacht je van een uitdagende stage  op de juridische  afdeling, kies voor een leuke marketing stage  of doe je liever praktijkervaring op binnen één van de 12 vakgebieden?  Samen met Jenise  vind jij altijd een stage die bij jou en jouw studierichting past! 

Uitdagende en veelzijdige stages

Flanderijn is een van de grootste incasso- en gerechts­deurwaarders­organisaties van Nederland. Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijke aandacht uiteindelijk tot betere resultaten leidt. Daarom  kiezen wij voor een oplossings­gerichte aanpak waarbij persoonlijk contact voorop staat. Wij worden door schuldeisers ingeschakeld om openstaande vorderingen te incasseren. Denk bijvoorbeeld aan de zorgpremie die iemand niet (meer) kan voldoen of aan problemen bij het betalen van de huur. 

Met ruim 600 collega’s werken wij  eraan om in schuldsituaties zowel de schuldeiser als schuldenaar zo goed mogelijk te helpen. Want het gaat om geld, maar óók om mensen. Dat maakt een stage bij Flanderijn veelzijdig en uitdagend.  Zo krijg je bij ons de ruimte  en mogelijkheden om een bijdrage te leveren aan onze campagne 'Tot hier. En nu verder'. Een unieke campagne waarmee wij oproepen tot samenwerking binnen de keten  om zo met elkaar een bijdrage te leveren aan een schuldenzorgvrije maatschappij.

Het voortouw nemen

We leven in een onzekere tijd. Een tijd waarin samenwerking en vertrouwen de sleutels zijn tot een schuldzorgvrije maatschappij. Dat vraagt om een volgende stap, waarin wij als Flanderijn samen met onze opdrachtgevers het voortouw nemen. Dat doen we met de campagne: 'Tot hier. En nu verder'. Ook jij kunt hier als stagiair of werkstudent een bijdrage aan leveren. 

Ontdek onze campagne

Lees alles over de Flanderijn campagne Tot hier En nu verder

Hogeschool Rotterdam

Ook studenten van de Hogeschool Rotterdam vinden bij Flanderijn hun ideale  stage of bijbaan. Voor onze campagne 'Tot hier. En nu verder' spraken wij Robert van der Laan die als docent aan de Hogeschool Rotterdam is verbonden. Hij probeert studenten in de opleiding  'Marketing of Social Business' het belang van een goede balans tussen commerciële doelstellingen en het leveren van een significante maatschappelijke bijdrage mee te geven.  

Lees het verhaal van Robert

Een inspirerende ontmoeting met Robert van der Laan in de Flanderijn campagne Tot Hier En nu Verder.

De voordelen van een stage bij Flanderijn

  • Mogelijkheden voor studenten MBO & HBO of WO;
  • Praktijkervaring opdoen passend bij jouw studie; 
  • Bijdragen aan maatschappelijke projecten;
  • Goede werksfeer met leuke collega’s en een informele bedrijfscultuur;
  • Mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie;
  • Een aantrekkelijke stagevergoeding;
  • En wij zijn benieuwd naar jou en jouw ideeën!

Met onze toffe introductiedag voel je je snel thuis

Introductie Flanderijn voor nieuwe collega's

Een nieuwe stage of bijbaan kan best spannend zijn. Wij vinden het belangrijk dat je je snel thuisvoelt bij ons.  Een goed inwerkprogramma kan daarbij helpen.  Tijdens de eerste week staat dit dan ook centraal. Zo leer je ons bedrijf en jouw nieuwe collega's snel kennen.   

Daarnaast organiseren wij iedere maand voor alle nieuwe collega's een toffe introdag waar je nieuwe Flanderijn collega's uit heel Nederland ontmoet. Een informele dag op ons hoofdkantoor in Rotterdam met leuke ontmoetingen, een presentatie van één van de directieleden  en een gezellige teamopdracht waarin het ambt van de deurwaarder centraal staat.  Wij wensen je alvast heel veel plezier!

Ontdek onze topstages

Op dit moment zijn er geen vacatures in deze categorie.